Eerste namen voor Breda Barst bekend o.a Navarone en Warhola

Navarone
Eerste namen voor Breda Barst bekend o.a Navarone en Warhola
Door brittcrooswijk op 17 april 2019 - 16:53 1 Vandaag zijn de eerste namen van het gratis toegankelijke Breda Barst festival bekend gemaakt. Navarone, Warhola, blackwave., Fata Boom, Bjørn Berge en RUV komen allen naar Breda om het festival op te luisteren.

Breda Barst vindt plaats op 14 en 15 september en staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Op het festival vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van eten, een markt en activiteiten voor kinderen. Hier vind je onze Breda Barst 2019 festivalpagina.

Vorig jaar waren onder andere Millionaire, Memphis Maniacs, Everlast en Jeangu Macrooy the zien op het festival in Breda. We waren aanwezig om een mooi fotoverslag te maken.


538 Koningsdag news

LINE-UP 538 KONINGSDAG COMPLEET MET LITTLE MIXZojuist is op de radio bekendgemaakt dat de meiden van Little Mix zullen...

Amyl & The Sniffers

TRANSFORMER FESTIVAL KONDIGT MET O.A. AMYL AND THE... Transformer, het festival dat voor het derde jaar het seizoen van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.