Transformer festival kondigt met o.a. Amyl and The Sniffers en Isbells laatste namen aan

Amyl and the Sniffers
Transformer festival kondigt met o.a. Amyl and The Sniffers en Isbells laatste namen aan
Door xingan op 17 april 2019 - 16:46 1 Transformer, het festival dat voor het derde jaar het seizoen van de gelijknamige clubavond afsluit, kondigt vandaag de laatste nieuwe namen aan. Nieuw aan het programma toegevoegd zijn: Amyl and The Sniffers, Andrea Belfi en Isbells. Eerder bevestigde de organisatie al de komst van: Mintzkov, Someone, Lysistrata, Stadt, Bawrence Of Aralia en Penelope Isles.

Transformer is de ‘ontdekkings-clubavond’ in M, de live venue in Maastricht, tot nu toe bekend als De Muziekgieterij. Een avond waar nieuwsgierige muziekliefhebbers wekelijks nieuwe beloftevolle acts gepresenteerd krijgen. In het verleden gaf Transformer al in een vroeg stadium een podium aan inmiddels doorgebroken acts als: Bruno Major, Luwten, Ryan McMullen, CUT_ en Whispering Sons.

September 2019 opent de Muziekgieterij de deuren van M, hét nieuwe poppodium in Maastricht. Met twee nieuwe zalen, die ruimte bieden aan 1.100 en 350 bezoekers, en een Foyer Café is M het grootste pop podium van Limburg. Het Transformer festival op 15 juni is officieel de laatste show in de oude Muziekgieterij. De laatste kans voor vaste bezoekers om afscheid te nemen van het oude gebouw.

Het festival vind zich plaats op 15 juni Tickets voor het festival zijn ongeveer 20 euro. Meer informatie en tickets vind je hier.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Breda barst

EERSTE NAMEN VOOR BREDA BARST BEKEND O.A NAVARONE EN...Vandaag zijn de eerste namen van het gratis toegankelijke Breda Barst...

Big Rivers Festival)news1

NIEUWE NAMEN VOOR BIG RIVERS 2019 O.A ROOTSRIDERS,... Het Big Rivers festival heeft zojuist een nieuwe lading namen bekend gemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.