Nieuwe namen voor Big Rivers 2019 o.a Rootsriders, The Toasters en Coppersky

Rootsriders news_groot
Nieuwe namen voor Big Rivers 2019 o.a Rootsriders, The Toasters en Coppersky
Door brittcrooswijk op 17 april 2019 - 15:23 1 Het Big Rivers festival heeft zojuist een nieuwe lading namen bekend gemaakt. Eerder was al bekend dat onder andere Maan, The Kik, Noble, Pert Near Stone, Anemone, Hausmagger, De Bommelband, Zuco 103, The Ultraverse, Vokatus, Skeftum, Evil Empire Orchestra en River Zydeco Band op het festival staan.

De nieuwe namen voor het festival zijn: Waltzburg, Coppersky, The Toasters, T-99, DE KAT, The Groovy Gents, Phil’s Big Band, BBrothers Kiss The Frog en TRAQ, Frank Valenza, BRASSOciety, Leo Schellinger & Friends, Rootsriders, Creedence Clearwater Survival, Them Lewis Boys, Doe Maar Een Liedje, Back To Blondie en The Billy Joel Experience.

Big Rivers vindt van 12 t/m 14 juli plaats in de binnenstad van Dordrecht. Het festival is gratis, maar er wordt wel om een donatie gevraagd met een crowdfunding-actie om de financiering voor de organisatie van het festival rond te kunnen krijgen. Het streefbedrag is €15.000,-. Met een donatie steun je en het festival en maak je kans op prijzen aangeboden door lokale ondernemers. Je kunt een donatie doen via deze site.

Amyl & The Sniffers

TRANSFORMER FESTIVAL KONDIGT MET O.A. AMYL AND THE...Transformer, het festival dat voor het derde jaar het seizoen van de...

sniester logo

LAATSTE NAMEN VOOR SNIESTER BEKEND O.A BLANCK MASS,... De organisatie van Sniester heeft de volledige line-up bekendgemaakt van het...

REACTIES

Avatar deHertog
do 18 apr 2019 11:37

deHertog Is er al wat bekend over wie op welke dag speelt?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.