Programma theaterfestival De Parade bekend: o.a. Ellen ten Damme

review: Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Ellen ten Damme
Programma theaterfestival De Parade bekend: o.a. Ellen ten Damme
Door xingan op 23 april 2019 - 10:32 1 Voor de 29e keer trekt theaterfestival De Parade deze zomer langs de vier grootste steden van Nederland. De tournee start vrijdag 21 juni in Rotterdam en trekt via Den Haag verder naar Utrecht en sluit op 25 augustus, na 54 dagen, haar poorten in Amsterdam. Dit jaar staan onder andere Scapino Ballet Rotterdam, Toneelgroep Oostpool, Rosa Ensemble met Hans Dagelet, Stephanie Louwrier, Ellen ten Damme, YoungGangsters & DOX en Vrijdag en Sandifort op de planken.

In totaal spelen er 80 verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor groot en klein. Het merendeel van de voorstellingen wordt speciaal voor de Parade gemaakt en is dus alleen deze zomer te zien. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op het programma die gemiddeld zo’n 30 minuten duren, waardoor er makkelijk meerdere voorstellingen per avond bezocht kunnen worden. Naast de avondvoorstellingen is er ook elke dag een uitgebreide KinderParade voor alle leeftijden en elke avond gratis livemuziek.

Bekijk alle voorstellingen en artiesten hierLowlands 2019

LOWLANDS BREIDT LINE-UP UIT MET FRANSE ZANGERES...Ook vandaag laat Lowlands weer een naam los van het festivalprogramma....

koningsdag

KONINGSDAG 2019: DE BESTE FESTIVALS OP EEN RIJTJE Over iets meer dan een week, op zaterdag 27 april, viert Koning...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.