Rock Werchter blokkenschema online

Rock Werchter 2017 sfeer
Rock Werchter blokkenschema online
Door Cartman91 op 03 mei 2019 - 17:51 1 Voor de Belgische festivalgangers is er goed nieuws, vandaag is het blokkenschema van Rock Werchter bekend gemaakt. Dat wordt dus weer puzzelen geblazen!

Gelukkig heb je daar lang genoeg de tijd voor, gezien het festival pas eind juni plaatsvindt en je op je gemak het blokkenschema van dag tot dag kan bekijken:

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4

Op het programma staan artiesten en bands als Muse, Tool, Mumford And Sons, The Cure, P!nk, Elbow, Parkway Drive, Bring Me The Horizon, Bastille, Two Door Cinema Club, Weezer, Underworld, De Staat en Beirut.

Rock Werchter wordt gehouden van 27 t/m 30 juni in de gelijknamige plaats. Tickets zijn nog te verkrijgen. Een combiticket kost je tussen de 243 en 247,95 euro. Voor een dagkaartje (donderdag / vrijdag / zaterdag / zondag) ben je tussen de 105 en 109,95 euro kwijt. Prijzen zijn inclusief servicekosten.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2019

YELÉ, YIN YIN EN SHARON VAN ETTEN ERBIJ VOOR LOWLANDSOndanks een weekend vol dodenherdenking en bevrijdingsfestivals een dag later...

Zwarte Cross 2018 news

ZWARTE CROSS MAAKT LAATSTE NAMEN BEKEND MET O.A.... De Zwarte Cross heeft de laatste namen bekend gemaakt. Op het affiche kunnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.