Organisatie Rock Werchter rolt hitteplan uit

Rock Werchter 2019 news_groot
Organisatie Rock Werchter rolt hitteplan uit
Door Cartman91 op 21 juni 2019 - 15:04 1 Volgend weekend vindt er weer een editie van Rock Werchter plaats in België. Het belooft een tropische editie te worden met een hittegolf in het vooruitzicht.

Daarom heeft de organisatie van Rock Werchter maatregelen genomen door een hitteplan op te stellen. Het meest belangrijke is natuurlijk een ruime voorziening in water. Flesjes water zullen bij de ingang van het festivalterrein en in de voorste vakken bij het podium uitgedeeld worden evenals op het treinstation van Leuven.

Daarnaast is zonnebrandcrème ook niet geheel onbelangrijk, ten slotte sta je het grootste deel van de dag in de brandende zon. De organisatie heeft een team opgetrommeld die zonnebrandcrèmes gaat uitdelen. Tevens doet de organisatie een oproep aan bezoekers en medewerkers om een pet of hoed te dragen en alert te zijn op mensen die in de volle zon liggen te slapen. Gevraagd wordt om deze mensen wakker te maken en te waarschuwen.

Tickethouders hebben vandaag een e-mail gekregen met praktische tips om de hitte tijdens het festival te overleven. Op het festivalterrein zal er op grote schermen informatiekanalen zichtbaar zijn met de laatste updates. Je kan ook de Rock Werchter app downloaden, daar krijg je dan notificaties bij nieuwsupdates gewoon op je smartphone! Tot slot is er een weerman / -vrouw aanwezig en heeft de organisatie een korte lijn met de Meteogroup om het weer ieder moment van de dag te kunnen monitoren.

Op het festival staan artiesten en bands als P!nk, The Cure, Muse, Tool, Mumford & Sons, Paul Kalkbrenner, Balthazar, Janelle Monáe, The 1975 en Robyn.

Tickets zijn nog steeds te verkrijgen. Een dagkaartje kost je tussen de 105 en 109,95 euro en een voor combiticket betaal je tussen de 243 en 247,95 euro.Graspop 20194

GRASPOP METAL MEETING IN 2020 TEGELIJK MET PINKPOPAfgelopen weekend genoten 155.000 metalliefhebbers van een zonnige editie van...

Woo Hah

VIERTAL WIJZIGINGEN IN WOO HAH! LINE-UP (O.A. PUSHA... Het WOO HAH! festival kan gezien worden als een van de grootste hip-hop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.