Festivaloverzicht voor het weekend van Moederdag 2019

Festivalsfeer (Welcome to the Village 2014)
Festivaloverzicht voor het weekend van Moederdag 2019
Door sjoertb op 09 mei 2019 - 12:561Aankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Daarbij is het op zondag 12 mei ook nog eens Moederdag. Een goede aanleiding om jouw moeder eens in het zonnetje te zetten op een festival. De weersverwachtingen zijn bovendien erg aardig. Hieronder zetten we een aantal festivals voor je op een rijtje die dit weekend plaatsvinden:

Aangeschoten Wild
10 mei, Delft - €14

Een festival met een goede mix tussen muziek, workshops en ander cultureel vermaak. Aangeschoten Wild vindt zowel binnen als buiten plaats, waaronder in de Muziekfabriek en het Schietheater. Op het programma staan onder meer Kita Menari, Tape Toy, Morado, Drunken Dolly en The Ten Bells.

Meer informatie via: Aangeschoten Wild

Mama's Pride
11 en 12 mei, Geleen - Gratis entree

Hoe kan je je moeder een betere Moederdag bezorgen dan een festival te bezoeken die daar speciaal voor is opgericht? Op dit gratis festival staan onder meer DeWolff, Coely, George Baker, The Sore Losers, Merol en Canshaker Pi geprogrammeerd.

Meer informatie: Mama's Pride

Festival TREK Rotterdam
9 t/m 12 mei, Rotterdam - Gratis entree

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in Rotterdam geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst.

Meer informatie via: TREK Rotterdam

Graveland Open Air
11 mei, Hoogeveen - €27,17

Eerder werd Graveland nog geannuleerd, maar de organisatie heeft toch nog een poging gewaagd en ze maken er ook meteen een Open Air van. Dit metalfestival in het noordoosten van het land heeft onder meer Immolation, Marduk, Entombed AD en Dead Congregation op het programma staan.

Meer informatie: Graveland Open Air

Music On Festival
11 en 12 mei, Amsterdam - €77,50

Music On is een tweedaagse house- en technofestival dat plaatsvindt in het westen van Amsterdam, net buiten de Westrandweg (A5). Op de derde editie van het festival, dat voor de tweede keer langer dan een dag duurt staan onder andere Loco Dice, Paco Osuna, Oxia, Steve Lawler en Jamie Jones op het affiche.

Meer informatie: Music On Festival

Rhythm & Blues Night
11 mei, Groningen - €43

De Rhythm & Blues Night brengt al meer dan een kwart eeuw toppers uit de internationale blues, roots en Rhythm ‘n’ Blues onder één dak. Deze keer zijn onder meer DeWolff, Pokey LaFarge, Sass Jordan, Nona en Aynsley Lister van de partij.

Meer informatie: Rhythm & Blues Night

Happinez Festival: The Now Age
10, 11 en 12 mei, Zaandam - €50 per dag

Van zweverig tot down-to-earth. Dit festival is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk, of dat nu vanuit de positieve psychologie of spiritualiteit is.

Meer informatie: Happinez Festival: The Now Age

Dam & Bass
10 en 11 mei, Amsterdam - €44 per dag / €64 voor het hele weekend

Op vrijdag en zaterdag staat Q-factory Amsterdam twee nachten van 23:00 tot 06:00 op z'n kop. Onder meer Drum & Bass DJ's Voltage, Ego Trippin, Logan D, DJ Warden, NU Elementz, Filthy Habits en Sub Zero zijn erbij.

Meer informatie: Dam & Bass

Antishit Fest
10 en 11 mei, 's-Hertogenbosch - €17,50 per dag / €30,00 voor het weekend

Muzikanten, skaters en kunstenaars ontmoeten elkaar in de underground subcultuur van punkrock, hardcore, kunst en skateboarding. De Willem Twee, World Skate Center en Bossche Brouwers zijn de locaties waar Antishit Fest plaatsvindt. Bands die optreden zijn onder meer First Blood, Hawser, Drunktank, March en Straightline.

Meer informatie: Antishit Fest

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod. We wensen alle families en moeders in het bijzonder een fijn festivalweekend toe!Into The Grave news

PROGRAMMA INTO THE GRAVE COMPLEET MET TOEVOEGINGEN...Metalfestival Into The Grave heet de line-up voor de komende editie helemaal...

baroeg open air

GOLD, DISTURBANCE EN THE PROTOTYPES NAAR BAROEG OPEN... Vandaag zijn er drie nieuwe namen voor Baroeg Open Air aangekondigd. Nieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.