Zes bevestigingen voor Drents Talent podium op Hello Festival

hello festival
Zes bevestigingen voor Drents Talent podium op Hello Festival
Door brittcrooswijk op 13 mei 2019 - 16:50 1 Afgelopen jaar was er voor het eerst een Drents Talent podium aanwezig op Retropop. Het podium krijgt dit jaar een vervolg en een verdubbeling van het aantal bands dat er op zal treden op Hello Festival.

Op Hello Festival staan grote internationale namen als Lenny Kravitz en Keane en kun je nu dus ook kijken naar Drents Talent. Dit jaar spelen Jason Staal, Hannah Mae, Jooz, Leon Moorman, Mary Confurius en Nadua op het podium 'De Huiskamer' van Hello Festival.

Hello Festival vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019 in Emmen. Dagtickets voor Hello Festival 2019 zijn verkrijgbaar vanaf €63.25. Via deze link koop je dagtickets voor Hello Festival 2019. Naast dagtickets zijn er ook passe-partouts beschikbaar vanaf 111 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sena performers

SENA PERFORMERS GITAAR DAG EN GUITAR NIGHT DIT JAAR...Vorig jaar was de Sena Performers Gitaar Dag een groot succes en daarom zal...

Wave Gotik Treffen

WAVE GOTIK TREFFEN HEEFT LINE-UP ZO GOED ALS ROND De 28e editie van het Duitse festival Wave Gotik Treffen heeft het affiche...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.