Sena Performers Gitaar Dag en Guitar Night dit jaar met o.a. Vandenberg en Eric Vaarzon Morel

sena performers
Sena Performers Gitaar Dag en Guitar Night dit jaar met o.a. Vandenberg en Eric Vaarzon...
Door brittcrooswijk op 14 mei 2019 - 11:27 1 Vorig jaar was de Sena Performers Gitaar Dag een groot succes en daarom zal het in juni terugkomen voor een tweede editie in Bergen op Zoom.

In 2018 werd de Gitaar Dag voor het eerst gehouden en het bleek al snel een doorslaand succes te zijn met meer dan 1000 bezoekers. Dit jaar wordt de Gitaar Dag nog grootschaliger opgezet. In de avond vindt in Gebouw-T de Sena Performers Guitar Night plaats. Op de line-up staan Pablo Van de Poel, Vandenberg, Vedran Mirectic, Eric Vaarzon Morel, René Van Barneveld, Jan Akkerman en Joe Tal . Eric Vaarzon Morel zal een workshop geven en verzorgt ook nog het slotconcert.

Deze Gitaar Dag is een dag vol met concerten, Q&A’s en workshops door topgitaristen uit heel Nederland. De Sena Performers Gitaardag vindt plaats op zondag 23 juni van 13:00 tot 18:00 in Stadspaleis Het Markiezenhof te Bergen op Zoom. Entree voor deze dag is gratis. De Sena Performers Guitar Night vindt plaats in de avond van zondag 23 juni in Gebouw-T te Bergen op Zoom. De aanvang is 20:00. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €20,50. Tickets voor de Guitar Night koop je via deze link.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



scheveningen

2 UNLIMITED, SNAP!, PARTY ANIMALS EN MEER OP...Niet alleen de Engelse band KEANE zal deze zomer een groot concert geven...

Hello Festival

ZES BEVESTIGINGEN VOOR DRENTS TALENT PODIUM OP HELLO... Afgelopen jaar was er voor het eerst een Drents Talent podium aanwezig op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.