Goose en Bazart komen naar Crammerock

review: Dour Festival 2015 - Zaterdag
Goose en Bazart komen naar Crammerock
Door Brittneyverhage op 16 mei 2019 - 10:49 1 Het Belgische Crammerock heeft voor de komende editie 2 nieuwe namen bekendgemaakt.

Eerder waren The Vaccines en Black Box Relevation bekendgemaakt. Laatst zijn Goose en Bazart bekendgemaakt dat ze naar het Belgische Festival komen.

Bazart zette drie jaar geleden al een eerste keer Crammerock in lichterlaaie. De band van Matthieu Terryn, Oliver Symons en Simon Nuytten was toen als een komeet doorgebroken en speelde meteen op àlle grote festivals. Overal waar de groep neerstreek, werd “liever snel naar de hel dan traag naar de hemel” luidkeels meegezongen.

Goose
werd gevormd in de zomer van 2000 in het Belgische Kortrijk. In 2002 won de groep Humo's Rock Rally en later dat jaar namen zij samen met Teo Miller hun eerste single op, getiteld Audience. Het vierde album — What You Need, grotendeels opgenomen in Los Angeles met Jason Falkner , verscheen op 15 april 2016 en kwam binnen op de eerste plaats in de Ultratop lijst.

Tickets voor het festival gaan in de verkoop op zaterdag 25 mei 2019. Via deze link kan je tickets kopen.



Tribute To Woodstock 2019

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR TRIBUTE TO WOODSTOCK 2019Woodstock, het bekende festival dat in de zomer van 1969 plaatsvond wordt op...

Bazart

BAZART, NOVASTAR EN MEROL HEADLINERS POPMONUMENT De hoofdacts van PopMonument 2019, dit jaar op 13 en 14 september, zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.