Winnen: 3x2 kaarten voor Tribute To Woodstock 2019

Full Tilt Janis
Winnen: 3x2 kaarten voor Tribute To Woodstock 2019
Door sjoertb op 16 mei 2019 - 10:53 1 Woodstock, het bekende festival dat in de zomer van 1969 plaatsvond wordt op zaterdag 1 juni weer tot leven gebracht tijdens het Tribute to Woodstock festival.

De beste tributes zullen er te zien zijn zoals Jimi Hendrix door Julian Sas en band, Santana door Santanico, The Band door Le Band, The Who door Substitute, Creedence Clearwater Revival door Callahan Clearwater Revival, The Grateful Dead door Deadly Grateful, Janis Joplin door het Australische Full Tilt Janis, Crosby, Stills, Nash & Young door Deja Vu. en Joe Cocker door Back On Track.

Opvallend is de tribute aan Ten Years After door Hundred Seventy Split. De band krijgt namelijk ondersteuning van een origineel lid, Leon Lyons, die in 1969 op Woodstock heeft gespeeld.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 3x2 tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Tribute To Woodstock 2019'.

Het Tribute to Woodstock festival vindt plaats op festivalterrein Betheaven in Loosbroek, Noord-Brabant. In de twee dagen ervoor vindt 'Alle Remmen Los', het festival van BZB, plaats op hetzelfde terrein. De camping blijft open voor liefhebbers van beide festivals.

Deze winactie loopt tot en met 22 mei.Best Kept Secret sfeer

FESTIVALTIPS: OVERZICHT VOOR AANKOMEND WEEKENDAankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Wil je dit...

Crammerock

GOOSE EN BAZART KOMEN NAAR CRAMMEROCK Het Belgische Crammerock heeft voor de komende editie 2 nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.