Festivaltips: Overzicht voor aankomend weekend

LakedanceAquabest
Festivaltips: Overzicht voor aankomend weekend
Door op 1Aankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Wil je dit weekend nog last minute op stap? Wij hebben een selectie van een aantal festivals gemaakt. Van Soenda Festival in Utrecht tot het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag. We hebben hieronder een aantal festivaltips op een rijtje gezet.

Lakedance
18 mei, Best - €49,95 per dag / €84,95 hele weekend / vip €75

Het tweejaarlijkse dancefestival in het zuiden van het land is niet meer weg te denken. Zoals de naam van het festival al doet vermoeden kan je van de muziek genieten met je voeten in het zand van het hartvormige meer te Aquabest nabij Eindhoven. Op het programma staan onder meer The Partysquad, Brainpower, Dio, Puinhoop Kollektiv, Tony Junior, Secret Cinema en D.O.D.

Meer informatie via: Lakedance

Graspop Baflo
18 mei, Baflo - €20

Graspop Baflo, niet te verwarren met de grote Belgische Graspop Metal Meeting, bestaat al sinds 1992. Verdeeld over drie podia spelen onder meer Waylon, Navarone, Daredevils en Kita Menari.

Meer informatie via: Graspop Baflo

Nederlands Bierproeffestival
16 t/m 26 mei, Den Haag - €13

Om de week van het Nederlands bier te openen vindt de 8ste editie van het Nederlands Bierproeffestival plaats in de schaduw van de Grote Kerk. Bierliefhebbers kunnen in een ontspannen sfeer verschillende soorten bier proeven, van de grote brouwerijen tot de kleine lokale speciaalbier brouwerij.

Meer informatie via: Nederlands Bierproeffestival

Soenda Festival
18 mei, Utrecht - €46,25

Voor elektronische muziek moet je dit weekend bij het Soenda Festival zijn. Verdeeld over vijf podia staan diverse artiesten, met een voorkeur voor techno muziek op het programma. Dit jaar staan onder meer Speedy J, Fritz Kalkbrenner, Benny Rodrigues, Tom Trago, Âme, Juan Sanchez en De Sluwe Vos op het affiche.

Meer informatie via: Soenda Festival

Come Out And Play Festival
18 mei, Oss - Gratis entree

Het gratis toegankelijke Come Out And Play Festival wordt dit jaar alweer voor de zevende keer georganiseerd als initiatief van podium De Groene Engel. Op deze editie spelen o.a. The Irrational Library, Will Knox, Medusa en The Hourglass Instinct.

Meer informatie via: Come Out And Play Festival

Kwaku Summer Festival Downtown
19 mei, Amsterdam - Gratis entree

De downtown-editie van het Kwaku Summer Festival is terug. Er zijn Javaanse, Caribische, Antilliaanse en Surinaamse hapjes en er is natuurlijk live muziek. Met o.a Combé Band, Passion en DJ Orlando.

Meer informatie via: Kwaku Summer Festival Downtown

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.We Are Electric Weekender 2019 news

WE ARE ELECTRIC KOMT MET LUXE-CAMPING ELECTRIC VILLAGEOp de buiteneditie van We Are Electric vind je dit jaar onder meer The...

Tribute To Woodstock 2019

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR TRIBUTE TO WOODSTOCK 2019 Woodstock, het bekende festival dat in de zomer van 1969 plaatsvond wordt op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.