We Are Electric komt met luxe-camping Electric Village

Camping Mysteryland sfeer
We Are Electric komt met luxe-camping Electric Village
Door sjoertb op 16 mei 2019 - 13:38 1 Op de buiteneditie van We Are Electric vind je dit jaar onder meer The Chemical Brothers, Disclosure DJ Set, Oscar and the Wolf, Eric Prydz, Richie Hawtin Closer, Nina Kraviz, Pendulum DJ Set, Charlotte de Witte, The Blaze, Ronnie Flex & Deuxperience, Alan Walker, Netsky en Donnie.

Vandaag kondigt de festivalorganisatie aan dat er een sfeervolle en luxueuze festivalcamping bijkomt met veel voorzieningen en faciliteiten. Bij ‘Electric Village’ vind je schaduwrijke chill- en loungeplekken, vriendenarea’s voor maximaal 20 personen. Er zijn ook los te boeken upgrades als een privé-toilet, een partytent (die na het festival kan worden meegenomen), stroom en een eigen koelkast. Verder is er een supermarkt, buitenzwembad’ The Splash’, een Speciaalbier Bar en een Silent Disco.

Kampeerders kunnen yogaklassen volgen of gamen in de retro Arcadehal. Wie nóg meer kampeercomfort wil kan terecht op ‘Electric Paradise’, het luxe gedeelte van de camping voor onder meer groepstenten, tipi’s, festihutten en kartenten.

We Are Electric Weekender vindt plaats van 5 t/m 7 juli in Boxtel. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Terug naar Toen

NIEUW FESTIVAL IN AMSTERDAM: TERUG NAAR TOEN FESTIVALIn de Thuishaven van Amsterdam wordt op 21 september een nieuw festival...

Best Kept Secret sfeer

FESTIVALTIPS: OVERZICHT VOOR AANKOMEND WEEKEND Aankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Wil je dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.