Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Down The Rabbit Hole en We Are Electric

Down The Rabbit Hole sfeer 2015
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Down The Rabbit Hole en We Are Electric
Door sjoertb op 04 juli 2019 - 13:12 1 Een nieuwe maand, een nieuwe reeks festivals. Zo ook dit weekend, waar genoeg festivals op het programma staan. Hieronder zie je onze aanbevelingen voor het komende weekend:

Down The Rabbit Hole
5 t/m 7 juli, Ewijk

Down The Rabbit Hole is een jong festival, dat sinds 2014 jaarlijks plaatsvindt. Dit jaar vindt alweer de zesde editie plaats en behoort het inmiddels in het rijtje van de bekendste festivals van Nederland samen met festivals als Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret. Op het programma staan onder meer Editors, dEUS, Vampire Weekend, De Staat, Underworld, Foals, Balthazar, The Roots, Robyn, Aurora, Thom Yorke en Janelle Monae.

Meer informatie via: Down The Rabbit Hole

Fields Of Joy Festival
6 juli, Oldenzaal

Dit jaar een jubileum editie van het festival, het is namelijk alweer de vijfde editie. Naast muziek van onder meer Golden Earring, De Dijk, Mr. Polska, Lil Kleine, Jeangu Macrooy en Donnie kan je op het festival ook genieten van eten van diverse foodtrucks en pop-up restaurants. Ook is er een wijn en gin-tonic bar. Ieder jaar komen er zo'n 11.000 mensen op het festival af.

Meer informatie via: Fields Of Joy Festival

We Are Electric
5 t/m 7 juli, Boxtel

Het festival dat zich focust op 'live muziek met een elektronische soul'. Na edities in het Klokgebouw te Eindhoven en zelfs een outdoor editie is er nu een weekender editie te Boxtel. Op het affiche staan o.a. Pendulum, The Chemical Brothers, Oscar and The Wolf, Netsky, Black Sun Empire, Disclosure, Richie Hawtin en Modestep.

Meer informatie via: We Are Electric

Rock Zottegem
5 + 6 juli, Zottegem (BE)

Voor je portie raggende gitaren moet je dit weekend in het Belgische Zottegem zijn. Met bands als Limp Bizkit, Interpol, Flogging Molly, Heideroosjes, Live, Arsenal kom je daar wel aan je trekken. Maar het is niet alleen gitaar geweld dat de klok slaat, er is ook popmuziek aanwezig in de vorm van o.a. Boef, Walk of The Earth en Tears for Fears.

Meer informatie via: Rock Zottegem

Dijkpop
6 juli, Andijk

Een geliefd festival in Noord-Holland, dat in 1984 voor het eerst werd georganiseerd. Toen nog een indoorfestival, dat met 500 tickets meteen uitverkocht was. Inmiddels is het festival flink gegroeid; bij de laatste editie kwam er 10 keer zoveel publiek op af (5.000 bezoekers). Ook dit was uitverkocht. Dit jaar staan onder meer Danko Jones, Novastar, Douwe Bob, Paceshifters, Michelle David & The Gospel Sessions, Eut, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Nona op het programma.

Meer informatie via: Dijkpop

MadNes
5 t/m 7 juli, Nes

Een festival dat plaatsvindt op Ameland. Niet voor niks dat dit festival muziek combineert met (water)sport! Zo kan je er windsurfen en suppen, maar ook skateboarden of yoga doen. In de avonduren kan je losgaan op je favoriete band of DJ. Op het affiche staan onder meer The Hackensaw Boys, Gallowstreet, Altin Gün, Fata Boom, Ferocious Dog en Beans On Toast.

Meer informatie via: MadNes

Festival TREK
4 t/m 7 juli, Den Bosch

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in Den Bosch geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Festival TREK

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.LeffingeLeuren 2019

NIEUWE NAMEN VOOR LEFFINGELEUREN: O.A. WHISPERING...De festivalorganisatie van Leffingeleuren heeft nieuwe namen aangekondigd...

Sunny Side Up

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SUNNY SIDE UP 2019 Op Texel vind je deze zomer een nieuw, kleinschalig festival: Sunny Side Up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.