Down The Rabbit Hole 2020 datum bekend gemaakt

review: Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Thom Yorke
Down The Rabbit Hole 2020 datum bekend gemaakt
Door Cartman91 op 08 juli 2019 - 11:43 1 Afgelopen weekend vond de zesde editie van Down The Rabbit Hole plaats in Ewijk. Op het programma stonden artiesten als Editors, Janelle Monáe, Underworld, Thom Yorke (foto), Foals, Vampire Weekend, De Staat, Balthazar dEUS, Grace Jones en Robyn. Met zulke namen op het programma zal het ongetwijfeld een succesvolle editie zijn geweest.

Festivalinfo was in ieder geval met een recensent aanwezig op het festival. Bekijk hier de recensie van de vrijdag en hier van de zaterdag. De recensie voor de zondag volgt spoedig.

Zojuist is ook de datum voor 2020 bekend gemaakt. Van 3 t/m 5 juli keert het festival terug op de weide van de Gelderse plaats. Vanzelfsprekend zijn er nog geen namen voor die editie bekend, maar zodra daar meer over naar buiten komt lees je dat uiteraard hier!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Desertfest 2019 news

NIEUWE NAMEN VOOR DESERTFEST (O.A. FIRE DOWN BELOW,...Het Belgische indoorfestival Desertfest heeft vandaag vijf namen aan de...

fuzz club

LAATST NAMEN VOOR FUZZ CLUB BEKEND GEMAAKT (O.A. THE... Het Eindhovense indoorfestival Fuzz Club heeft voor de tweede editie laatste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.