Gemeente Amstelveen geeft Vunzige Deuntjes alsnog vergunning voor Amsterdamse Bos

Vunzige Deuntjes news_groot
Gemeente Amstelveen geeft Vunzige Deuntjes alsnog vergunning voor Amsterdamse Bos
Door Cartman91 op 20 mei 2019 - 14:00 1 In een eerder stadium werd festival Vunzige Deuntjes nog een vergunning voor het houden van het festival in het Amsterdamse Bos geweigerd. Maar nu komt de gemeente alsnog over de brug en krijgt het festival groen licht.

Na de weigering ging de festivalorganisatie met de burgemeester van Amstelveen (Bas Eenhoorn) om de tafel zitten om een oplossing te zoeken. De oplossing is uiteindelijk gevonden in het schrappen van een aantal dance-acts en de toezegging dat er minder geluidsoverlast ontstaat dan bij dance-festivals. Dit bleek voldoende te zijn en daarom kreeg het festival alsnog een vergunning.

Vunzige Deuntjes in het Amsterdamse Bos vindt plaats op 20 juli, waar een capaciteit is voor 15.000 bezoekers. Op het programma staan artiesten als Ronnie Flex & Deuxperience, Broederliefde, Bizzey, Jonna Fraser, Jayh, Tabitha, Freddy Moreira, Johnny 500 en Childsplay.

Er zijn alleen nog Late tickets te verkrijgen, deze kosten 48 euro per stuk.ribs & Blues

BLOKKENSCHEMA RIBS & BLUES FESTIVAL ONLINEBluesfestival Ribs & Blues heeft het tijdschema bekend gemaakt. Naast de...

Lowlands 2019

LOWLANDS MAAKT WETENSCHAPSPROGRAMMA VOOR KOMENDE... Stel je jezelf ook wel eens de vraag of je met je humeur apparaten kan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.