Poppodium Iduna presenteert gratis festivalweekend ‘In De Tuin’ met o.a Donnie en DeWolff

Donnie
Poppodium Iduna presenteert gratis festivalweekend ‘In De Tuin’ met o.a Donnie en DeWolff
Door xingan op 28 mei 2019 - 15:01 1 Van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni pakt Poppodium Iduna weer uit met een drie dagen durend gratis toegankelijk festival in haar achtertuin, het Thalenpark in Drachten. Daarom dit jaar onder een nieuwe festivalnaam: In de Tuin.

Vrijdag 7 juni is een avond vol rock, blues en verwante stijlen. Van 18.00 tot 23.30 kan er worden genoten van rockers DeWolff, bluesveteraan Erwin Java met band featuring Phil Bee, de Britse Bluesgitarist Matt Schofield, rock'n roll formatie Raw Medicine, rockzangeres Dilana en rockabillygezelschap Dolltones.

Op zaterdag 8 juni transformeert het terrein in een dance-walhalla van 16.00 tot 23.00 uur. De Tuin staat volledig in het teken van dance en urbanmuziek. Rapper Donnie, DJ’s The Partysquad, Outsiders, Phalerieau feat. Alaine Lon, Deepend, Girls Love DJ’s en Dirrty Berry staan deze avond op het podium.

En op zondag 9 juni wordt het festival afgesloten met Pop in de Tuin waar gevestigde popnamen én talentvolle acts spelen op van 16.00 tot 23.00 uur in Drachten. Indiepopband Rondé, soulzangeres Sabrina Starke met band, de Bob Marley tribute Rootsriders en bubblegrunge kwartet Tape Toy spelen op het hoofdpodium, wat door 3voor12Frieslandtalent Sweetgodanimals s’middags wordt geopend. Op het 3voor12Frieslandstage spelen electro/ hiphoptrio Het Gezelschap met frontman Jordy van De Likt, hiphoptrio Fata Boom en regionale talenten JSSY en The Crooked.

Het festival vind plaats van vrijdag 7 juni tot zondag 9 juni in het Thalenpark in Drachten en is gratis te bezoeken.LeffingeLeuren 2019

VIJF NIEUWE NAMEN VOOR LEFFINGELEURENLeffingeleuren heeft zojuist nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival....

bospop 2019

BOSPOP ZONDAG UITVERKOCHT (WEL NOG MEERDAGENTICKETS... De verkoop van de losse dagtickets voor de laatste Bospop dag (zondag 14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.