Wortelpop: hét festival voor families

Parkpop sfeer
Wortelpop: hét festival voor families
Door sjoertb op 04 juni 2019 - 14:17 1 Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni wordt het het Giga recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten (vlakbij Ommen in Overijssel) omgetoverd tot Wortelpop. Een festival voor het hele gezin. Jong en oud gaan hier samen uit hun dak op de klanken van onder andere Fource, O’G3NE, Sesamstraat en PAW Patrol.

Wat ooit begon als een jaarlijks terugkerend benefietconcert is nu een heus festivalweekend. Wortelpop is een familiefestijn dat in het teken staat van theater, muziek, entertainment en gezelligheid. Ook Bultje, de mascotte van Vakantiepark Beerze Bulten, is daar als vanzelfsprekend bij aanwezig. Start vrijdag met de leuke buitenmusical ‘Bultje’ en ontdek het Spookslot, waarna je zaterdag jouw favoriete artiesten bezoekt. Muziek staat volledig centraal. Laat je meevoeren door de inspirerende tonen, verbind met anderen en laat de dagelijkse sleur even helemaal aan je voorbij gaan. Neem daarbij een voorbeeld aan je kroost en haal het kind ook in jezelf weer naar boven. Dans en zing mee zoals je zou doen als niemand meekijkt en luistert.

O’G3NE en Fource
Niemand minder dan de meiden van O’G3NE zijn van de partij. Eerder knalden ze op het songfestival, nu in het prachtige Overijssel. Ook Max, Jannes, Niels en Ian, die samen de Nederlandse boyband Fource vormen, wil je zien! Naast dat menig meisjeshart op hol zal slaan, zijn de songs stuk voor stuk meezingers die gegarandeerd de sfeer naar een hoger level tillen. Voor de allerkleinsten is de Sesamstraat-act een must-go. En for the record, dit is nog maar een greep uit de verschillende optredens die het festival rijk is. Zondag wordt het weekend afgesloten met familieyoga in de ochtend en een weldadig ontbijt. Wederom allemaal voorzien van een muzikale omlijsting.

Food!
Genieten van muziek én lekker eten is natuurlijk de succescombi van een festival in het algemeen. Bij Wortelpop trakteer je jezelf tussen het dansen door op een lekker hapje van een van de vele foodtrucks. Poffertjes, smoothies, frietjes, you name it en het is er. Ook glutenvrije producten zijn verkrijgbaar.

Verblijf op Vakantiepark Beerze Bulten
Wil je niets missen van het festival? Verblijf dan op de vijf-sterren familiecamping en Beerze Bulten. Met het speciaal samengestelde Wortelpop arrangement ontvang je in het betreffende festivalweekend niet alleen korting op het kamperen, maar ook op je toegangsticket voor het Wortelpop-festijn. Alle reden dus om dit feest met het hele gezin te komen beleven. Wortelpop is the bomb!

Meer informatie vind je op de website van Wortelpop.Valkhof Festival 2019 news

VALKHOF FESTIVAL COMPLEET NA TOEVOEGINGEN LAATSTE 30...Het Nijmeegse Valkhof Festival heeft vandaag de laatste dertig namen aan de...

Ziggo Dome

TOMORROWLAND TWEE DAGEN NAAR DE ZIGGO DOME TIJDENS... Nieuw tijdens Amsterdam Dance Event: voor de allereerste keer komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.