Eerste editie 'Grootste Feestcafé van Nederland' in Ziggo Dome met o.a. Peter Beense en Stef Ekkel

Grootste Feestcafé
Eerste editie 'Grootste Feestcafé van Nederland' in Ziggo Dome met o.a. Peter Beense en...
Door xingan op 11 juni 2019 - 11:08 1 Op zaterdag 25 januari opent het Grootste Feestcafé van Nederland voor de eerste keer de deuren in Ziggo Dome Amsterdam. Grootste Feestcafé Van Nederland is een nieuw concept dat staat voor een avondlang onbeperkt feesten met optredens van feestartiesten verdeeld over drie podia.

Grootste Feestcafé van Nederland brengt met een nieuw concept een feestavond naar Ziggo Dome. Denk aan een combinatie van een après-ski party en een carnavalsfeest met de sfeer van een tentfeest. Ziggo Dome wordt van binnen volledig omgetoverd tot één groot feestcafé met drie podia en een groots decor. Naast het Feestteam zelf treden er ruim 20 andere artiesten op waaronder: Django Wagner, Gebroeders Ko, Alpenzusjes, Stef Ekkel, Partyfriex, Peter Beense, Vieze Jack, Zanger Kafke en Henk Dissel.

Kaartverkoop start op vrijdag 14 juni om 10:00. Kaarten voor het grootste feestcafé kosten €34 en zijn hier te koop. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Snelle

HIPHOPFESTIVAL POW! WOW! KEERT EIND DIT JAAR TERUG...Vorig jaar vond de eerste editie van Pow! Wow! plaats in het vierhavengebied...

Pinkpop 2019

PINKPOP ROEPT BEZOEKERS LATER NAAR FESTIVAL TE KOMEN... Er is door het KNMI code oranje afgegeven voor de provincies Limburg,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.