Pinkpop roept bezoekers later naar festival te komen vanwege verwacht noodweer

Pinkpop 2014 sfeer
Pinkpop roept bezoekers later naar festival te komen vanwege verwacht noodweer
Door RobZ op 07 juni 2019 - 16:16 1 Er is door het KNMI code oranje afgegeven voor de provincies Limburg, Gelderland, Overijssel, Flevoland en alle Noordelijke provincies. Vanaf het einde van de middag worden onweer en zware windstoten verwacht.

Het Pinkpop festival, dat morgenmiddag in Landgraaf van start gaat, roept bezoekers op om later dan gebruikelijk te arriveren. Normaal gesproken reizen veel festivalgangers al de dag van te voren (vandaag dus) naar Landgraaf om zo vroeg mogelijk hun tent op te zetten. De campings van Pinkpop gaan een uur later dan normaal open. Nu gaan de poorten om 19:00 uur open.

Pinkpop roept festivalgangers die nog niet onderweg zijn thuis de situatie af te wachten. Mensen die al wel onderweg zijn kunnen het beste schuilen in hun eigen auto of op de stations van Heerlen en Sittard. Festivalgangers die al in Landgraaf zijn, kunnen naar de ingang van de camping komen of rechtstreeks naar Kienhal Minli gaan (Einsteinstraat 1-3, gelegen naast het tankstation), waar opvang is geregeld.

Morgen (zaterdag) verwacht het KNMI opnieuw onweersbuien met kans op zware windstoten. Zaterdag is er sowieso veel wind voorspeld. Mumford & Sons is dan headliner op Pinkpop. Ook Elbow en Jamiroquai spelen dan in Landgraaf. Hier vind je al onze Pinkpop 2019 informatie.

Vandaag werd ook bekend dat Sam Fender niet op Pinkpop kan spelen. Hij wordt vervangen door Kovacs.ziggoDomelogo

EERSTE EDITIE 'GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND' IN...Op zaterdag 25 januari opent het Grootste Feestcafé van Nederland voor de...

Pinkpop 2019

SAM FENDER ZEGT PINKPOP AF, KOVACS VERVANGT Slecht nieuws voor Sam Fender fans, wegens stemproblemen is hij genoodzaakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.