Festivaltips voor het komende Pinksteren festivalweekend

Pinkpop sfeer 2018
Festivaltips voor het komende Pinksteren festivalweekend
Door xingan op 06 juni 2019 - 15:45 1 Ook dit weekend liggen er weer mooie festivals in het vooruitzicht! Doordat het Pinksteren is hebben de meeste mensen een dagje extra vrij. Hieronder een overzicht van de festivaltips voor komend weekend:

Pinkpop
8 - 10 juni, Landgraaf

Het grootste popfestival van Nederland (en de oudste van Europa) viert dit jaar alweer de 50ste verjaardag. Op deze jubileum-editie staan onder meer The Kooks, Dropkick Murphys, The Cure, Krezip, Elbow, White Lies, Mumford And Sons, Anouk en Bring Me The Horizon.

Meer informatie via: Pinkpop

Ribs & Blues
8 - 10 juni, Raalte

Dit festival combineert de twee leukste dingen met elkaar: lekker eten en goede (blues)muziek. Naast muziek van onder meer DeWolff, My Baby, Vintage Trouble, The Legendary Shack Shakers en Eli 'Paperboy' Reed kan je ook genieten van etenswaren van échte barbecues als (vanzelfsprekend) spareribs, maar ook shoarma, vis / vegatarisch, fruit, Surinaams en ijs. Toegang tot het festival is ook nog eens gratis!

Meer informatie via: Ribs & Blues

Freshtival
8 + 9 juni, Enschede

Freshtival is een festival die de laatste jaren gegroeid is en langzaam aan bekender is geworden. Het gratis toegankelijke festival heeft zelfs internationale top artiesten op het programma staan, zoals Jason Derulo, Nicky Romero en Benny Rodrigues. Verder staan ook o.a. Kraantje Pappie, The Partysquad, Fedde Le Grand, JeBroer, Josylvio, Maan, Suzan & Freek en De Sluwe Vos op het programma.

Meer informatie via: Freshtival

Hello Festival
8 + 9 juni, Emmen

Dit festival stond voorheen bekend als Retropop, een festival met uitsluitend muziek uit de jaren '70, '80 en '90. Onder de huidige naam, Hello Festival, stapt het daar deels vanaf. Wel staan er oude bekenden als Lenny Kravitz, Golden Earring, Little Steven & The Disciples of Soul maar ook namen als Keane, DeWolff, Miss Montreal, Milow, Navarone, Van Dik Hout, The Kik, Kraantje Pappie en Nielson op het affiche.

Meer informatie via: Hello Festival

Festival TREK
6 - 10 juni, Utrecht

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in Utrecht geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Festival TREK

The Sound Of Revolution Outdoor
8 juni, Eindhoven

Normaal gesproken zou dit festival in de open lucht plaatsvinden als tegenhanger van de indoor editie die in het Klokgebouw plaatsvindt. Maar door werkzaamheden op Strijp-S maakt het voor de organisatie onmogelijk om een outdoor editie te houden dit jaar, vandaar dat dit keer gekozen is voor de Effenaar als eenmalige festivallocatie. The Sound of Revolution is een hardcore punk festival, met op het programma onder meer Dog Eat Dog, Gorilla Biscuits, All For Nothing en Cockney.

Meer informatie via: The Sound Of Revolution Outdoor

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.festivalinfonieuwlogo

BINNENKORT IN DE VOORVERKOOP: O.A. TOMORROWLAND, JIM...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Wildeburg Festival

PROGRAMMA WILDEBURG 2019 BEKEND: O.A. TYPHOON,... Wildeburg landt deze zomer weer in Flevoland. Het festival gaat 60 uur...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.