Eerste namen voor Arrow Rock Festival - TRIBUTE editie bekend (o.a. Pile Driver)

Arrow Rock Festival
Eerste namen voor Arrow Rock Festival - TRIBUTE editie bekend (o.a. Pile Driver)
Door Cartman91 op 12 juni 2019 - 11:46 1 Het Arrow Rock Festival houdt dit jaar een speciale tribute editie in de IJsselhallen te Zwolle. Zover was al bekend, maar nu zijn de eerste namen bevestigd.

Op het festival staan in ieder geval The Scopyons (The Scorpions), Dizzy Lizzy (Thin Lizzy), Snaggletoöth (Motörhead), Still Marillion (Marillion) en Leo Lyons & Hundred Seventy Split (Ten Years After).

Deze editie zal een tribute editie zijn, waar je een 'trip down memory lane' maakt. Er wordt namelijk teruggeblikt op de allereerste editie in Lichtenvoorde in 2003. Bij die eerste editie van Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde stonden legendarische namen als Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo en Uriah Heep op het affiche. Tijdens de tweede editie stonden onder meer Judas Priest, Scorpions, Alice Cooper, Mötorhead, Blue Öyster Cult, Paul Rodgers, Eric Burden & The Animals en Queensrÿche geprogrammeerd.

Tot 2006 vond het festival plaats in Lichtenvoorde, in 2007 verhuisde het festival eenmalig naar het festivalterrein in Biddinghuizen (waar Lowlands gehouden wordt). De voorlopig laatste editie vond in 2008 plaats in het Goffertpark te Nijmegen.

Arrow Rock Festival vindt plaats op 25 januari. Tickets gaan vanaf 15 juni om 10 uur in de vooverkoop. Een kaartje kost je 27,50 euro in de voorverkoop. Meld je aan voor onze ticketreminder om er zeker van te zijn dat je de start van de kaartverkoop niet mist.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE 2014 Amsterdam Dance Event

DGTL VIJFMAAL OP DE NDSM-WERF TIJDENS ADE 2019De Amsterdamse festivalorganisatie DGTL kondigt hun programmering aan voor...

Hullabaloo Festival 2019 news

HULLABALOO FESTIVAL COMPLEET MET CRAIG DAVID, OSCAR... Zojuist maakt het Hullabaloo festival 3 nieuwe namen bekend die komen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.