Arrow Rock Festival blikt terug op eerste editie in Lichtenvoorde met een Tribute editie

Arrow Rock Festival TRIBUTE news_groot
Arrow Rock Festival blikt terug op eerste editie in Lichtenvoorde met een Tribute editie
Door Cartman91 op 05 juni 2019 - 16:19 1 Fans van classic rock hebben weer iets om naar vooruit te kijken. Zojuist is bekend geworden dat Arrow Rock Festival met een bijzondere editie komt op 25 januari.

Deze editie zal namelijk een tribute editie zijn, waar je een 'trip down memory lane' maakt. Er wordt namelijk teruggeblikt op de allereerste editie in Lichtenvoorde in 2003. Het festival zal plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle.

Bij die eerste editie van Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde stonden legendarische namen als Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo en Uriah Heep op het affiche. Tijdens de tweede editie stonden onder meer Judas Priest, Scorpions, Alice Cooper, Mötorhead, Blue Öyster Cult, Paul Rodgers, Eric Burden & The Animals en Queensrÿche geprogrammeerd.

Tot 2006 vond het festival plaats in Lichtenvoorde, in 2007 verhuisde het festival eenmalig naar het festivalterrein in Biddinghuizen (waar Lowlands gehouden wordt). De voorlopig laatste editie vond in 2008 plaats in het Goffertpark te Nijmegen.

Tickets voor deze speciale editie gaan vanaf 15 juni in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 27,50 euro (inclusief servicekosten). Aan de kassa betaal je 32 euro. Uiteraard kan je een reminder instellen om zeker te weten dat je de start van de voorverkoop niet gaat missen.

Het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 belooft 3 podia met de beste tributbands van acts die in het verleden op Arrow Rock Festival hebben gestaan en een lage ticketprijs. Meer informatie is voorlopig nog niet bekend, meer details komen volgende week naar buiten.ADE 2019

AMSTERDAM DANCE EVENT OPENINGSCONCERT DIT JAAR DOOR...De afgelopen drie jaar is Amsterdam Dance Event geopend met een...

Bruis Maastricht 2019 news

FESTIVAL BRUIS IN MAASTRICHT MAAKT EERSTE NAMEN... Het Limburgse festival Bruis heeft de eerste namen bekend gemaakt. Op de...

REACTIES

Avatar Infadel
wo 05 jun 2019 17:04

Infadel "Teruggeblikt"? "Tribute"? "A trip down memory lane"? Kom op zeg, het gaat gewoon om een festivalletje met coverbandjes. Voor 32 euro...

 3
geen avatar
do 06 jun 2019 01:25

eatsleeprave.. Lijkt mij ook lekker koud in Januari in de achterhoek.

 -2
Avatar RobZ
vr 07 jun 2019 15:04

RobZ Het festival wordt in de IJsselhallen in Zwolle gehouden. Buiten in Lichtenvoorde is in januari inderdaad wat frisjes.

eatsleepraverepeat schreef:
Lijkt mij ook lekker koud in Januari in de achterhoek.

 2
geen avatar
vr 07 jun 2019 19:54

eatsleeprave.. Niet ge-edit? Vergeef mij anders Rob, heb koorts.

 -2
Avatar pijnacker
za 08 jun 2019 16:14

pijnacker eatsleepraverepeat schreef:
Niet ge-edit? Vergeef mij anders Rob, heb koorts.


Ach....nu kan je niet naar Pinkpop !

 -2
geen avatar
za 08 jun 2019 18:07

eatsleeprave.. Ik kijk dat geen eens live op tv! Gisteren toch stiekem even naar 3 concerten toe geweest.
Dat jij tijd hebt voor festivalinfo op dat terrein, hebben ze 3g daar in die drukte?

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.