Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Oerol en Mañana Mañana

Sfeer Festival chill Smeerboel
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Oerol en Mañana Mañana
Door xingan op 13 juni 2019 - 14:47 1 Na regen komt zonneschijn, zo ook dit weekend waar zomerse temperaturen worden verwacht. Dat belooft een goed festivalweekend te worden! Om een overzicht te bewaren voor festivals die de moeite waard zijn lichten we hieronder een lijst aan festivals speciaal voor jou uit.

Mañana Mañana
13 - 16 juni, Vorden

Dit vierdaagse festival is nog een jong festival. De eerste editie vond namelijk in 2013 plaats. De naam van het festival (mañana is Spaans voor 'morgen') geeft al een beetje aan dat je lekker rustig aan kan doen op het festival. Muzikaal gezien is het breed geprogrammeerd, van (punk)rock tot (electro)pop. Op het programma staan onder meer Money & The Man, Stephanie Struijk, Robin Borneman, Fata Boom, Tape Toy, Nona, Darlyn, Kristel Zweers en Waltzburg.

Meer informatie via: Mañana Mañana

Oerol
14 - 23 juni, Terschelling

Theaterfestival Oerol is een festival dat plaatsvindt op een eiland. Dit leent zich uitstekend voor een expeditieprogramma met twee bijzondere fietsroutes naast alle muziek, (straat)theater en dans. Op het muzikale programma staan o.a. Douwe Bob, Pip Blom, Thijs Boontje Dans- en Showorkest, Tape Toy en Figgie.

Meer informatie via: Oerol

Holland International Blues Festival
14 + 15 juni, Grolloo

Dit internationale blues(rock) festival, dat o.a. door Johan Derksen georganiseerd wordt dit jaar alweer voor de vierde keer gehouden. Dit keer staan ZZ Top, Van Morrison, Lynyrd Skynyrd, Gary Clark Jr., Curtis Salgado (op wie de film Blues Brothers gebasseerd is) en Eric Gales onder andere op het programma.

Meer informatie via: Holland International Blues Festival

Mystic Garden Festival
15 juni, Amsterdam

In deze tiplijst is er uiteraard ook ruimte voor een dance-festival, hiervoor moet je in het Sloterpark zijn. Gelegen vlakbij station Sloterdijk in onze hoofdstad. Dit jaar staan o.a. Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, ROD, Dominik Eulberg, Secret Cinema en Extrawelt op het programma.

Meer informatie via: Mystic Garden Festival

Festival TREK
14 - 16 juni, Enschede

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in Enschede geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Festival TREK

Op De Tôffel
15 juni, Vierlingsbeek

Dit jaar wordt dit festival alweer voor de 27ste keer georganiseerd. Al jarenlang staat dit festival bekend om zijn gemoedelijke sfeer, gratis toegang en gevarieerde programmering. Dit jaar mogen onder meer Snelle, Son Mieux, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Nona en Kita Menari een optreden geven.

Meer informatie via: Op De Tôffel

Wantijpop
15 juni, Dordrecht

Dit familievriendelijke festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in het Wantijpark. Voor de allerkleinsten is er nog een Jeugdplein waar ze zich kunnen laten schminken of waar ze van een poppenkast voorstelling kunnen genieten. Op muzikaal gebied zijn er optredens van Ilse DeLange, Kraantje Pappie, Indian Askin, The Dirty Daddies, Naaz en Nana Adjoa.

Meer informatie via: Wantijpop

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.Welcome To The Village news

WELCOME TO THE VILLAGE COMPLETEERT LINE-UP MET O.A....Het programma van Welcome To The Village is helemaal compleet na de...

Mondriaan Jazz Festival 2019

COMPLETE LINE-UP MONDRIAAN JAZZ BEKEND O.A DAYMÉ... Op zaterdag 12 oktober 2019 komt het Mondriaan Jazz Festival opnieuw naar Den...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.