Primera stopt met fysieke verkoop tickets Eventim, Ticketmaster en Paylogic

Tickets
Primera stopt met fysieke verkoop tickets Eventim, Ticketmaster en Paylogic
Door RobZ op 18 juni 2019 - 12:02 1 Primera is een keten van winkels waar je onder andere tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en wenskaarten kunt kopen. Voor sommige concertliefhebbers was de winkel de plek om een fysiek concert- of festivalticket te scoren. Het lijkt er sterk op dat dit heel binnenkort gaat stoppen. Poppodium P3 laat namelijk via Facebook weten dat de winkelketen vanaf juli 2019 stopt met de verkoop van tickets van Ticketmaster, Eventim en Paylogic. Als reden wordt aangegeven dat deze dienst van Primera niet meer rendabel is nu bijna iedereen tickets online aanschaft.

P3 schrijft:
Mededeling verkoop tickets Primera

Vanaf juli 2019 kunnen er helaas geen tickets meer worden gekocht bij Primera. De samenwerkingsovereenkomst met alle ticketproviders lopen af.

Afgelopen jaren heeft Primera dalende verkopen gezien als gevolg van een verschuiving van fysieke tickets naar online ticketverkoop. De verwachting voor de komende jaren is dat deze trend zich voortzet en verkoop van fysieke tickets verder blijft dalen. Dit in combinatie met benodigde investeringen in techniek en tijd om de verkoop van tickets op een goede manier in de lucht te houden, heeft ertoe geleid dat wij het besluit moeten nemen te stoppen met de structurele verkoop van tickets via Paylogic, Eventim en Ticketmaster.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Reggae Geel logo

LINE-UP VAN REGGAE GEEL 2019 COMPLEET MET O.A BIG...Dit jaar vindt de 41ste editie van het Reggae Geel festival plaats op vrijdag...

crammerock

TWAALF NIEUWE NAMEN VOOR CRAMMEROCK O.A RONNIE FLEX... Vandaag maakt Crammerock 12 nieuwe namen bekend voor het festival. Eerder...

REACTIES

Avatar deHertog
di 18 jun 2019 13:22

deHertog Begrijpelijk, maar toch jammer. E-tickets worden vaak door de security weggegooid zodra je binnenkomt. Vervolgens print je ze ziet meer uit....

De tijd van om 6:00 uur wachten voor de Primera, en je "concertmap" vol met je bewaarde kaartjes met alleen de controlestrook eraf is straks definitief voorbij.

 1
Avatar Ron1984
di 18 jun 2019 14:00

Ron1984 deHertog schreef:
Begrijpelijk, maar toch jammer. E-tickets worden vaak door de security weggegooid zodra je binnenkomt. Vervolgens print je ze ziet meer uit....

De tijd van om 6:00 uur wachten voor de Primera, en je "concertmap" vol met je bewaarde kaartjes met alleen de controlestrook eraf is straks definitief voorbij.

Ik vraag altijd mijn e-ticket terug en plak ze ook gewoon in de map tussen alle hardcopy tickets. ;-) En ik haal nog steeds zo veel mogelijk hardcopy tickets bij Plato of betaal een paar euro extra om ze met de post te krijgen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.