Toto vervangt Snow Patrol op Bospop

review: Toto - 11/2 - 013 Toto
Toto vervangt Snow Patrol op Bospop
Door Cartman91 op 26 juni 2019 - 11:46 1 Slecht nieuws voor Snow Patrol fans, de Schotse band moest wegens medische redenen het optreden op Bospop te Weert afzeggen. De organisatie van het festival heeft snel gehandeld en heeft Toto als vervanger kunnen vinden.

Deze Amerikaanse band is de laatste tijd weer heel erg populair, gezien ook de hoogste stijging van het nummer Africa in de jaarlijkse Top2000 tussen Kerst en de jaarwisseling. Ook daarna bleef het nummer van de band nog heel populair.

Behalve Toto zullen ook onder meer Flogging Molly, Skunk Anansie, Sting, Kodaline, The Cat Empire, John Fogerty, My Baby, James Morrison, Level 42 en Matt Simons op het podium van het festival te bewonderen zijn.

Bospop vindt plaats van 12 t/m 14 juli in de Limburgse gemeente. Kaarten zijn nog te verkrijgen, een dagkaartje kost je 69 euro en voor een weekendticket ben je 123 euro kwijt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefADE 2019

EERSTE LADING NAMEN ADE BEKEND GEMAAKT MET O.A....Het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft vandaag de eerste lading namen bekend...

Martin Garrix

MARTIN GARRIX GEEFT OPNIEUW ALL AGES EN 18+ SHOWS IN... De afgelopen jaren heeft Martin Garrix steeds twee shows in RAI Amsterdam...

REACTIES

geen avatar
wo 26 jun 2019 12:04

eatsleeprave.. Zò, die gaan er flink op vooruit!

 -2
Avatar graspop20
wo 26 jun 2019 13:45

graspop20 Dat vind ik ook. Erg netjes van de organisatie. Veel festivals zouden een regionale band plaatsen..ook vaak leuk..Maar de kosten zijn dan aanzienlijk lager.

 3
Avatar Jninez
do 27 jun 2019 16:01

Jninez Ja, kijk maar naar Lowlands! :')

 3
geen avatar
vr 28 jun 2019 02:28

eatsleeprave.. Lowlands is a joke, multiculti etnisch links festival willen ze uitstralen maar is zo rechts als de pleuris, veel nederhop, Hollandse bandjes en hiphop voor de hoofdprijs. Ja want talent en dat kost geld hahaha. Aangevuld met Erik van Muiswinkel...Niet omdat hij een goed programma heeft, maar omdat hij op twitter zo lekker tegen Terry IS.

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.