Filmprogramma Lowlands 2019 bekend: o.a. Woodstock, Diego Maradonna en Grease

Lowlands sfeer 2018
Filmprogramma Lowlands 2019 bekend: o.a. Woodstock, Diego Maradonna en Grease
Door sjoertb op 16 juli 2019 - 11:46 1 Op Lowlands vind je ieder jaar naast muziek ook comedy, wetenschap, kunst, literatuur, theater, dans en film. Vandaag is het filmprogramma bekendgemaakt.

Op het festival kun je onder meer genieten van drie voorpremières, de legendarische muziekdocumentaire 'Woodstock', 'The Dead Don't Die', een Sing-A-Long van de kaskraker 'Grease', korte films en horror.

Ook draait de film 'Diego Maradona' (van Asif Kapadia - 2019). Een uniek portret van de Argentijnse voetballer, van zijn straatarme jeugd in een sloppenwijk van Buenos Aires en een mislukte fase bij Barcelona tot de zijn grootste successen in Napels.

In filmhuis ECHO op het festivalterrein kun je tussen de optredens en andere activiteiten door een filmpje meepakken.

Lowlands 2019 wordt gehouden van 16 t/m 18 augustus in Biddinghuizen. Het festival raakte eerder al uitverkocht met Franz Ferdinand, The National, Royal Blood, The Streets, New Order, Ziggy Marley, Twenty One Pilots, Weval, A$AP Rocky, My Baby en Pond op de line-up.


Mixtream 2018

LAATSTE NAMEN MIXTREAM FESTIVAL 2019: O.A. BIZKIT...Het muziekprogramma van Mixtream Festival is helemaal compleet. De laatste...

Crammerock

NIEUWE NAMEN CRAMMEROCK 2019: O.A. SKUNK ANANSIE EN... Er zijn maar liefst 12 nieuwe namen toegevoegd aan het festivalprogramma van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.