Minister-president Mark Rutte te gast op Lowlands

Mark Rutte
Minister-president Mark Rutte te gast op Lowlands
Door sjoertb op 15 augustus 2019 - 11:53 1 Vandaag is bekendgemaakt dat Mark Rutte dit weekend op Lowlands te gast is. In de huiskamertalkshow 'Villa Lowlands' gaat hij het gesprek aan met presentator Martijn de Greve en Lowlanders die er graag bij zijn.

Op de festivalzondag vindt het gesprek plaats vanaf 12:20 in de Echo. Als Lowlands-bezoeker heb je de kans om de minister-president vragen te stellen over onderwijs, de zorg, het jeugdbeleid, de huizenprijzen, het klimaat of iets anders dat je aan het hart gaat.

Lowlands 2019 wordt gehouden van 16 tot en met 18 augustus en is al compleet uitverkocht. Op het muziekprogramma staan onder meer Franz Ferdinand, The National, Royal Blood, The Streets, New Order, Ziggy Marley, Twenty One Pilots, Weval, A$AP Rocky, My Baby en Pond. Zie de volledige line-up van Lowlands 2019 in ons overzicht.Lowlands 2019

LAST-MINUTE AFZEGGING VOOR LOWLANDS: IAMDDBSlecht nieuws voor fans van IAMDDB , de Britse rapper / zangeres kan vanwege...

LeffingeLeuren 2019

DRIE NIEUWE NAMEN VOOR LEFFINGELEUREN 2019 Het festivalprogramma van Leffingeleuren 2019 is aangepast. The Blinders,...

REACTIES

geen avatar
do 15 aug 2019 13:23

eatsleeprave.. Jesus daar zit toch echt niemand op te wachten man.

 -1
Avatar deHertog
vr 16 aug 2019 13:57

deHertog

"Ik vind dit een vraag die dusdanige nuance vereist dat ik hier nu niet simpelweg ja of nee op kan zeggen. Maar hoe dan ook goed dat je hem stelt. We zullen hier als maatschappij verantwoordelijk mee om moeten gaan en een oplossing moeten bedenken. Dat kan alleen als we de ernst inzien, de kwestie serieus nemen en samenwerken. Volgende vraag alsjeblieft"

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.