Winnen: 2x2 kaarten voor Misty Fields 2019

Misty Fields
Winnen: 2x2 kaarten voor Misty Fields 2019
Door sjoertb op 23 juli 2019 - 10:38 1 In het bosrijke natuurgebied 'De Groote Peel' bij Heusden vindt 6 tot en met 8 september één van de best bewaarde geheimen in festivalland plaats. Misty Fields biedt de bezoeker nieuwe muziek, beeldende kunst, theater en documentaires op een sfeervolle, bosrijke festivallocatie. Enkele namen op het programma van dit jaar: Claw Boys Claw, together PANGEA, Steve Gunn, SONS, The Mystery Lights, Frankie & The Witch Fingers, Donna Blue en The Mauskovic Dance Band.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Misty Fields 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 29 juli.


Misty Fields 2018 | Aftermovie from Misty Fields on Vimeo.
Lowlands 2019

BEELDENDE KUNST OP LOWLANDS 2019Lowlands is van alle creatieve markten thuis en biedt elk jaar naast onder...

strandfestival zand

STRANDFESTIVAL ZAND 2019 COMPLEET MET COEN & SANDER... Het programma van Strandfestival ZAND 2019 is helemaal rond. Vandaag zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.