Beeldende kunst op Lowlands 2019

Lowlands Science Art
Beeldende kunst op Lowlands 2019
Door sjoertb op 23 juli 2019 - 15:40 1 Lowlands is van alle creatieve markten thuis en biedt elk jaar naast onder andere muziek, theater, comedy, film en wetenschap ook een hoop kunst op het terrein. Zojuist is de organisatie naar buiten gekomen met wat we op de aankomende editie kunnen verwachten.

Een greep uit de kunstwerken:
-Op Cape Lowlands voor X-Ray komt de kolossale eenpersoonskathedraal 'We are GOD' van Ronald Westerhuis van maar liefst 15 meter hoog te staan.

-Fernando Sánchez Castillo’s vurenhouten 'Statue Of Liberty' is te zien bij Planet Paradise.

-‘Mikkel’, de koene ridder van piepschuim, kunststof en metaal van Tom Claassen verhuist weer naar Lowlands uit de beeldentuin van Kasteel Het Nijenhuis in Heino.

Ook werken van onder meer Jason Myers, Michela Segato, Alissa+Nienke, Strijbos & Van Rijswijk en Peter te Bos zijn dit jaar te beleven op Lowlands. Meer informatie vind je hier.

Lowlands 2019 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus en is al compleet uitverkocht. Op het muziekprogramma staan onder meer Franz Ferdinand, The National, Royal Blood, The Streets, New Order, Ziggy Marley, Twenty One Pilots, Weval, A$AP Rocky, My Baby en Pond. Zie de volledige line-up van Lowlands 2019 in ons overzicht.

Foto: 'Self-Portrait of a Dreamer - Joseph Klibansky' op Lowlands 2016 door Anne-Marie Kok.
Pure & Crafted Festival 2019

EERSTE NAMEN PURE & CRAFTED FESTIVAL 2019: O.A. BAD...De eerste namen voor de Nederlandse editie van Pure & Crafted Festival...

misty fields 2019

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MISTY FIELDS 2019 In het bosrijke natuurgebied 'De Groote Peel' bij Heusden vindt 6 tot en met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.