Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Huntenpop, Schollenpop en Solar Weekend

Sfeer Camping Mysteryland 2017
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. Huntenpop, Schollenpop en Solar Weekend
Door Cartman91 op 31 juli 2019 - 15:35 1 Het eerste weekend van augustus zit er weer aan te komen, augustus is het hoogtepunt van de zomer en bovendien de maand waar festivals als Lowlands en Pukkelpop plaatsvinden. Maar eerst een overzicht van een aantal interessante festivals van komend weekend:


Huntenpop
2 en 3 augustus, Ulft
Een groot feest dit jaar in Ulft, waar Huntenpop alweer voor de 30 ste keer wordt georganiseerd. Met dit jaar onder meer Heideroosjes, Navarone, Kraantje Pappie, Ilse DeLange, Rondé, DJ Paul Elstak, Danny Vera en The Dirty Daddies op het programma.

Meer informatie via: Huntenpop


Festival Dranouter
2 t/m 4 augustus, Dranouter (BE)
Het Belgische folkfestival Dranouter bestaat al sinds 1975, de eerste editie was een eendagsfestival. Inmiddels is het een van de grotere festivals van België. Op deze editie staan o.a. The Kooks, Black Box Revelation, Finn Andrews, Jasper Steverlinck, Broeder Dieleman, Joan As Policewoman en Zwangere Guy.

Meer informatie via: Festival Dranouter


Schollenpop
3 augustus, Scheveningen
Schollenpop wordt al sinds jaar en dag gehouden op het strand van Scheveningen. Bezoekers onder de 18 (en iedereen die voor 15:00 u aanwezig is) zal de toegang gratis zijn, na dat tijdstip zal de toegang voor 18+’ers drie euro kosten. Nog belangrijker is het programma, die bestaat dit jaar uit onder meer Snelle, Vandernberg’s Moonkings, EUT, NONA, X Raiders, Luminize, Anemone en Tim Akkerman & Ivy League.

Meer informatie via: Schollenpop


Solar Weekend
1 t/m 4 augustus, Roermond
Solar Weekend is een festival in de breedste zin van het woord. Het wil creativiteit, kleur en liefde uitdragen. Namen als De Jeugd van Tegenwoordig, Memphis Maniacs, Fedde Le Grand, Len Faki, Kraantje Pappie en Broederliefde maken er van 1 t/m 4 augustus een feestje van.

Meer informatie via: Solar Weekend


Dekmantal Festival
1 t/m 5 augustus, Amsterdam
Als liefhebber van cutting edge dance kan je moeilijk om het Amsterdamse Dekmantel Festival heen. Het grootste gedeelte van Dekmantel Festival vindt plaats in het Amsterdamse Bos, maar ook het Muziekgebouw aan het IJ, de Tolhuistuin, het Bimhuis en diverse andere locaties in Amsterdam worden door Dekmantel aangedaan. Op het programma staan onder andere Roisin Murphy, Jeff Mills, Jon Hopkins en Marcel Dettmann, maar ook de doom-metal van SUN O))) krijgt een plek op Dekmantel 2019.

Meer informatie via: Dekmantel Festival


Wacken Open Air
1 t/m 3 augustus, Wacken (GER)
Wacken Open Air (of W:O:A) is het belangrijkste metalfestival van Duitsland. Niet verwonderlijk dat ze elk jaar een blik grote namen opentrekken. Op het affiche dit jaar onder andere: Slayer, Opeth, Bullet For My Valentine, Within Temptation, Parkway Drive, Delain, Sabaton, Anthrax, Airbourne en Life Of Agony. Helaas is Wacken Open Air wel helemaal ausverkauft.

Meer informatie via: Wacken Open Air


Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.Wacken Open Air 2020 news

WACKEN OPEN AIR 2020 KOMT MET EERSTE NAMEN EN...Afgelopen weekend vond nog Wacken Open Air plaats, met onder andere Opeth,...

Lowlands 2019

LOWLANDS START PILOT OM MOBIEL BETALEN MOGELIJK TE... Lowlands start in samenwerking met CM.com een pilot om mobiel bestellen én...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.