In the picture: o.a. Schollenpop, James Bay, Xavier Rudd, Thirty Seconds To Mars en Queensryche

EUT - Schollenpop news_groot
In the picture: o.a. Schollenpop, James Bay, Xavier Rudd, Thirty Seconds To Mars en...
Door Cartman91 op 07 augustus 2019 - 14:48 1 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Schollenpop, Tussen De Hoge Bomen, James Bay, Xavier Rudd, Thirty Seconds To Mars en Queensryche.


Schollenpop

EUT (foto: Marc de Jong)


Afgelopen zaterdag vond het eendagsfestival Schollenpop plaats, met o.a. Vanderberg's Moonkings, Luminize, Snelle, X Raiders, Nona, Tim Akkerman & The Ivy League en EUT. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Schollenpop.


Tussen De Hoge Bomen

Danny Vera (foto: Arend Jan Hermsen)


Een kleinschalig eendagsfestival in het Amsterdamse Bos, onder anderen met Novastar, Cut_, Maaike Ouboter en Danny Vera. Voor het volledige verslag van Tussen De Hoge Bomen neem je hier een kijkje.


Xavier Rudd (Maassilo)

Xavier Rudd (foto: Anja de Bruijn)


In navolging van zijn show in TivoliVredenburg vorige maand stond Xavier Rudd afgelopen week ook in de Rotterdamse Maassilo. Bekijk ook het complete verslag van zijn show.


Queensryche (Effenaar)

Queensryche (foto: Bernard Bodt)


De Amerikaanse rockband Queensryche, die al sinds 1981 bestaat, gaf afgelopen week een show in de Effenaar te Eindhoven. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Queensryche.


James Bay (NDSM-Werf)

James Bay (foto: Eva Ruiten)


De Britse singer-songwriter James Bay gaf afgelopen week op een zwoele zomeravond een show op de Amsterdamse NDSM-Werf. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden.


Thirty Seconds To Mars (NDSM-Werf)

Thirty Seconds To Mars (foto: Iwan Notosoetarso)


Thirty Seconds To Mars verwacht je normaal op grote podia, dit keer stond de band echter op de NDSM-Werf in Amsterdam. Foto's van het concert van Thirty Seconds To Mars vind je hier.


Afgelopen week waren we verder nog op Brakrock Ecofest in het Belgische Duffel en het Zwitserse Paléo Festival.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Sfeer Sziget

FESTIVALTIPS VOOR DIT WEEKEND: O.A. DANCE VALLEY,...Komend weekend is er weer genoeg te beleven op festival gebied, het is dus...

We Are The Future Festival 2019 news3

UITGESTELDE FESTIVAL WE ARE THE FUTURE WIJZIGT... Het Amsterdamse festival We Are The Future zou oorspronkelijk plaatsvinden op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.