Festivaltips voor dit weekend: o.a. Dance Valley, Appelsap en Nirwana Tuinfeest

Sfeer Sziget festival
Festivaltips voor dit weekend: o.a. Dance Valley, Appelsap en Nirwana Tuinfeest
Door Cartman91 op 08 augustus 2019 - 13:37 1 Komend weekend is er weer genoeg te beleven op festival gebied, het is dus voor te stellen dat je door de bomen de festivalweide niet meer ziet. Vandaar onze tiplijst voor deze week, met onder meer Into The Grave, Appelsap, Paradigm en meer. Het volledige overzicht vind je hieronder:

Into The Grave
9 t/m 11 augustus, Leeuwarden
Dit jaar alweer de negende editie van het festival, in hartje Leeuwarden op het voormalige kerkhof naast de Oldehove. Vandaar ook de naam van het festival. Als dankbaarheid van het festival naar de inwoners van Leeuwarden en de stad zelf is de derde festivaldag gratis te bezoeken. Op het programma onder meer Opeth, Lacuna Coil, Sick Of It All en Anthrax.

Meer informatie via: Into The Grave


Nirwana Tuinfeest
9 t/m 11 augustus, Lierop
Een festival in een tuin, dat klinkt op zich al gezellig. Het feest wordt compleet met namen als The Wombats, Heideroosjes, Gogol Bordello, Pennywise, Novastar, The Darkness, Navarone en De Jeugd van Tegenwoordig.

Meer informatie via: Nirwana Tuinfeest


Alcatraz Hard Rock & Metal Festival
9 t/m 11 augustus, Kortrijk (BE)
Ruige mensen en raggende gitaren, dan ben je in België op de goede plek. Op dit grote festival rondom Kortrijk komen jaarlijks rond de 12.000 mensen op af. Maar zonder band ook geen publiek, dus dit jaar mogen o.a. Soulfly, Meshuggah, Opeth, Soilwork, Saxon, Thin Lizzy, Napalm Death, Uriah Heep en Of Mice & Men een optreden geven.

Meer informatie via: Alcatraz Hard Rock & Metal Festival


Paradigm Festival
9 t/m 11 augustus, Groningen
Een driedaags dancefestival met ruim 100 DJ’s verspreidt over 7 podia. Dit festival gaat non-stop door, dit jaar op een nieuwe locatie: het Suikerunie terrein. Op het affiche staan onder andere Speedy J, Benny Rodrigues, Octave One, Orchid, Deadbeat, Juan Sanchez en Makcim.

Meer informatie via: Paradigm Festival


Sziget Festval
7 t/m 13 augustus, Boedapest (HUN)
Een van de grootste en meest populaire festivals van Europa vindt plaats op het Óbudai eiland in Boedapest te Hongarije. Dit festival staat bekend om een gevarieerd programma met zowel pop, rock als dance en alles wat daar tussenin zit. Dit jaar aanwezig o.a.: Foo Fighters, Razorlight, Franz Ferdinand, The National, Ed Sheeran, Xavier Rudd, James Blake, Yeasayer, Chvrches, Twenty One Pilots en Kodaline.

Meer informatie via: Sziget Festival


Appelsap
10 augustus, Amsterdam
Hip-hop festival waar tegenwoordig ook aandacht is voor R&B en elektronische muziek. The Opposites houden speciaal voor dit festival een reünie. Verder staan ook namen als Lil Kleine, Snelle, Flohio, DJ Sandrinho, Mairo Nawaz, Latifah, Rimon, Children of Zeus, Ares en Idaly geprogrammeerd.

Meer informatie via: Appelsap


Dance Valley
10 augustus, Velsen-Zuid
Groot feest dit jaar op Dance Valley, het is namelijk de 25ste editie! Een goede reden om een dansje te wagen op de beats van bijvoorbeeld David Guetta, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, DJ Chuckie, Kris Kross Amsterdam, Bizzey of Partyraiser.

Meer informatie via: Dance Valley


Lakedance
10 augustus, Best
Lakedance is een tweejaarlijks festival, met een editie in mei / juni en een in augustus. Het festival wordt gehouden aan het meer bij Aquabest nabij Eindhoven. Afhankelijk van het weer kan je naast de muziek ook een verfrissende duik in het water nemen. Opwarmen kan dan weer met een dansje op de muziek van o.a. Showtek, Julian Jordan, Gio, De Sluwe Vos, Childsplay, Darryl en Kryder.

Meer informatie via: Lakedance


Dutch Valley
11 augusuts, Velsen-Zuid
Muziek van Nederlandse bodem is wat de klok slaat tijdens dit festival, ongeacht het genre. Muziek is er van Nielson, Gerard Joling, Ali B, Lil Kleine, Boef, Davina Michelle, Wolter Kroes, Bizzey, Charly Lownoise & Mental Theo, Tino Martin en veel meer!

Meer informatie via: Dutch Valley


Loveland Festival
11 + 12 augustus, Amsterdam
Loveland is een house en techno festival, voor wie van de stevigere dansmuziek houdt. Dit jaar zijn onder meer Âme, Apollonia, Carl Cox, Awanto 3, Chris Liebing, Juan Sanchez, Maceo Plex, Michel de Hey, Moscoman, Olivier Weiter, Paco Osuna, Patrice Bäumel, Sandrien, Secret Cinema en Speedy J de artiesten van dienst.

Meer informatie via: Loveland Festival

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.Into The Grave news

EERSTE NAMEN INTO THE GRAVE 2020 EEN FEIT (O.A....Vandaag is het driedaagse metalfesival Into The Grave van start gegaan in...

EUT - Schollenpop news

IN THE PICTURE: O.A. SCHOLLENPOP, JAMES BAY, XAVIER... Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.