In the picture: Into The Grave, Nirwana Tuinfeest, Lokerse Feesten, P!nk en Of Mice & Man

Anthrax - Into The Grave news_groot
In the picture: Into The Grave, Nirwana Tuinfeest, Lokerse Feesten, P!nk en Of Mice & Man
Door Cartman91 op 14 augustus 2019 - 13:39 1 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Into The Grave, Nirwana Tuinfeest, Lokerse Feesten, P!nk en Of Mice And Man.


Into The Grave (vrijdag)

Anthrax (foto: Tim van Veen)


Afgelopen weekend vond het Into The Grave plaats, een metalfestival in Leeuwarden. Op de eerste dag waren o.a. Hypocrisy, Sick Of It All, For I Am King, Dog Eat Dog, Soilwork en Anthrax van de partij. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van dag één van Into The Grave.


Into The Grave (zaterdag)

Lacuna Coil (foto: Tim van Veen)


Op de tweede dag van het festival stonden onder meer Battle Beasts, God Dethroned, Alien Weaponry, Queensrÿche, Ost+front en Lacuna Coil op het programma. Voor het volledige verslag van de zaterdag van Into The Grave neem je hier een kijkje.


Into The Grave (zondag)

Opeth (foto: Tim van Veen)


Tijdens de slotdag van Into The Grave kon je genieten van bands als Death Angel, The Vintage Caravan en Opeth. Bekijk ook het complete verslag van de slotdag van Into The Grave.


Nirwana Tuinfeest (zaterdag)

Indian Askin (foto: Filip Heidinga)


In het Noord-Brabantse Lierop kon je terecht voor Nirwana Tuinfeest. Op de eerste dag stonden namen als Novastar, Nona, De Jeugd van Tegenwoordig en Indian Askin op de bühne. Bekijk hier het volledige fotoverslag van de zaterdag van Nirwana Tuinfeest.


Nirwana Tuinfeest (zondag)

Randy Hansen (foto: Filip Heidinga)


Op de laatste dag van Nirwana Tuinfeest stonden traditioneel tributebands als Bon Scotch (AC/DC), Rivals (Kensington), Hippe Gasten, Funky Monks en Randy Hansen (Jimi Hendrix) op het programma. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van Nirwana Tuinfeest-zondag.


Lokerse Feesten

Marky Ramone's Blitzkrieg (foto: Rick van de Laar)


In het Belgische Lokeren vond dit weekend Lokerse Feesten plaats. Op de traditionele punkdag (dinsdag) stonden namen als NOFX, Heideroosjes, The Damned en Marky Ramone's Blitzkrieg op het affiche. Foto's van deze dinsdag-punkdag op Lokerse Feesten vind je hier.


P!nk (Malieveld)

P!nk (foto: Anne-Marie Kok)


De droom van Davina Michelle kwam afgelopen zondag uit: ze mocht in het voorprogramma staan van haar idool P!nk, aan wie ze ook haar carrière te danken heeft. Het volledige (foto)verslag van het optreden en natuurlijk die van P!nk zelf vind je hier.


Of Mice & Man

Of Mice & Man (foto: Tim van Veen)


Afgelopen maandag stond de band Of Mice & Man in De Helling te Utrecht. Zie ook het volledige fotoverslag van het concert van Of Mice & Man.


Afgelopen week waren we verder nog op Waterpop te Wateringen en bij het concert van Father John Misty & José Gonzáles in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Left Of The Dial news

NIEUWE NAMEN LEFT OF THE DIAL FESTIVAL 2019 Blue Crime, Global Charming, Paracetamøl, SONNDR en The Sweet Release of...

Sziget 20191

SZIGET 2020 DATUM BEKEND GEMAAKT De afgelopen dagen vond het Sziget festival plaats in de Hongaarse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.