Festivaltips voor dit weekend: o.a. Misty Fields, CrammeRock, Valtifest en Surfana

Misty Fields
Festivaltips voor dit weekend: o.a. Misty Fields, CrammeRock, Valtifest en Surfana
Door sjoertb op 05 september 2019 - 13:49 1 De zomer is nog niet voorbij en er staan nog een hoop festivals voor de deur dit weekend. Op onze tiplijst voor deze week vind je onder meer Misty Fields, CrammeRock, Surfana en Live On The Beach.

CrammeRock
6 en 7 september, Stekene (BE)

Crammerock is een rock-pop en dance festival dat bestaat sinds 1991. Dit jaar staan onder andere Enter Shikari, Skunk Anansie, Goose, The Vaccines, Black Box Revelation, Circa Waves, Bazart, Lil Kleine, Whispering Sons en Craig David op het programma.

Meer informatie via: CrammeRock

Misty Fields
6 t/m 8 september, Heusden

In het bosrijke natuurgebied 'De Groote Peel' bij Heusden vindt één van de best bewaarde geheimen in festivalland plaats. Misty Fields biedt de bezoeker nieuwe muziek, beeldende kunst, theater en documentaires op een sfeervolle, bosrijke festivallocatie. Enkele namen op het programma van dit jaar: Claw Boys Claw, together PANGEA, Steve Gunn, SONS, The Mystery Lights, Frankie & The Witch Fingers, Donna Blue en The Mauskovic Dance Band.

Meer informatie via: Misty Fields

Surfana
6 t/m 8 september, Bloemendaal

Het Surfana festival staat voor live muziek, workshops, lekker eten, kunst en natuurlijk surfen. Het vindt plaats in het prachtige duingebied bij camping De Lakens in Bloemendaal en biedt alles wat bij de surfcultuur past. Zo zijn er meer dan 50 workshops waar bezoekers aan kunnen deelnemen. Denk aan surflessen, yoga, meditatie, proeverijen, catamaran varen, maar ook worden duin safari’s en creatieve workshops aangeboden.

Meer informatie via: Surfana

Tuckerville
7 september, Enschede

Tuckerville is een festival van initiatiefneemster Ilse DeLange. Het biedt een plek voor country en americana in de breedste zin van het woord. James Morrison, BLØF, Douwe Bob, The Teskey Brothers, Asleep At The Wheel, The Steel Woods, Dylan LeBlanc, The Grand East, Aidan & The Wild, Bjorn van der Doelen, Steph Grace en Town of Saints

Meer informatie via: Tuckerville

Valtifest
7 september, Amsterdam

Valtifest vindt plaats op 9 september in Kaap Oost. Het festival recyclet zichzelf dit jaar tot een nieuw vuig festival op een nieuwe locatie, waarbij alle ellende rondom plastic eens flink te grazen wordt genomen. Voor de dresscode willen ze dat je zoveel mogelijk plastic in je huis recyclet en al het plastic wat je op Valtifest kan achterlaten, moet je achterlaten. Wat ze er daarna mee doen melden ze later. Willie Wartaal, Felix da Housecat, Joost van Bellen en meer treden er op.

Meer informatie via: Valtifest

Live On The Beach
7 september, Scheveningen

Dit strandfestival vindt natuurlijk plaats op het strand van Scheveningen. Keane, Van Dik Hout, Rondé, Suzan & Freek, Maxi Jazz en Pat Smith treden er op. Geniet van de zon en de zee en de klanken van de muziek.

Meer informatie via: Live On The Beach

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.baroeg open air3

ZUIDERPARK-FESTIVAL BAROEG OPEN AIR 2019 GAAT...De onzekerheid over de aankomende editie van Baroeg Open Air is voorbij....

Picture

IN THE PICTURE: O.A. CULINESSE, FESTIVAL STRAND,... Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.