Informatie over ticketverkoop Zwarte Cross bekend gemaakt

Tickets
Informatie over ticketverkoop Zwarte Cross bekend gemaakt
Door Cartman91 op 09 oktober 2019 - 16:18 1 Het is nog een tijdje wachten tot de Zwarte Cross in Lichtenvoorde weer plaats vindt. Wel is vandaag meer bekend gemaakt over de ticketverkoop.

Zo kan je je vanaf 2 november om 11 uur inschrijven voor de crossklassen, start op 16 november vanaf 11 uur de voorverkoop voor de Hard-fanclubleden. Op 23 november om 11 uur start de algemene voorverkoop.

Ook zijn de ticketprijzen bekend gemaakt. Een dagkaartje kost je 32,50 euro (voor kinderen t/m 15 jaar 10 euro), ben je 132,50 euro kwijt voor een plekje op de camping (482,50 euro voor camper / caravan, waarvan 300 euro borg) en voor een twee- of vierpersoons kampeerhotel kaartje betaal je 365 euro (incl. 50 euro borg). De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten, tickets zijn via de website van Zwarte Cross te verkrijgen.

De Zwarte Cross vindt plaats van 16 t/m 19 juli in Lichtenvoorde. Vooralsnog is er niks bekend over de line-up.Diana Ross

DIANA ROSS NAAR 50STE EDITIE VAN GLASTONBURYVandaag is bekendgemaakt dat Diana Ross zal optreden tijdens Glastonbury...

Paradiso logo nieuw

ETON CROP VIERT 40STE VERJAARDAG MET CROPFEST... Dit jaar wordt de 40ste verjaardag van de Nederlandse postpunk-formatie Eton...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.