Meer dan 30 nieuwe namen voor Zwarte Cross 2020 o.a. Jeugd van Tegenwoordig, G. Love en The Bellrays

Zwarte Cross sfeer
Meer dan 30 nieuwe namen voor Zwarte Cross 2020 o.a. Jeugd van Tegenwoordig, G. Love en...
Door RobZ op 19 maart 2020 - 15:12 1 De Zwarte Cross zou de Zwarte Cross niet zijn als ze de moed er niet inhielden. Het festival gaat er zelf nog steeds volledig van uit dat de uitbraak van het coronavirus geen roet in het eten gaat gooien. Vandaag maakt het uitverkochte festival, dat van 16 tot en met 19 juli in Lichtenvoorde gehouden wordt meer dan dertig nieuwe artiesten bekend.

Nieuw op het affiche zijn: De Jeugd van Tegenwoordig, G. Love & Special Sauce, Sticks, Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Arnon Grunberg, Enge Buren, Baby Blue, Kraak & Smaak, Jan Riesewijk & Tweeduuster, Darlyn, Boogie Monster, Joost Oomen & Kruidkoek, WEEKEND WARRIORS, The Green Monkeys, The Bentleys, Theatergroep Matrose – Op hoop van zegen, House of Rock, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, The Sadies, The BellRays, Blend Mishkin & Roots Evolution, Tim Hox, Sieneaux, Bonxo & Serge V, Rechtbank Gelderland – Mag dat?, Rob Heron & The Tea Pad Orchestra, Balkan Paradise Orchestra, De Gillende Keukenprins, Marco V, Mahout, Lady Virea en Compagnie Paris Benares – Les Vaches Sacrées

Eerder waren onder meer Dropkick Murphys, Krezip, Typhoon, Kenny B, Joost Snelle, Kriss Kross Amsterdam en Bökkers al aangekondigd voor Zwarte Cross 2020. Hier vind je alle tot nu toe bevestigde namen voor Zwarte Cross 2020.

Zoals gezegd is Zwarte Cross al helemaal uitverkocht. Je beste optie om toch tickets te scoren is dus Ticketswap.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPatronaat news

COMEDY FESTIVAL COMEDY STOP IN PATRONAAT PRESENTEERT...Comedy festival Comedy Stop heeft vandaag twee nieuwe comedians aan de...

Eurovisie Songfestival 2020 news1

EUROVISIE SONGFESTIVAL AFGELAST VANWEGE DE... Het Eurovisie Songfestival in mei dit jaar gaat niet door vanwege de uitbraak...

REACTIES

geen avatar
vr 20 mrt 2020 02:35

eatsleeprave.. Leuk al die namen, maar vraag mij nog wel af of wij kunnen festivallen, zeker met deze regering. Sowieso zullen er velen failliet gaan, ook de kleine clubs.

 0
Avatar boelex
vr 20 mrt 2020 09:17

boelex Juist door deze situatie besef ik me dat het toch iets verschrikkelijk moois is. Lekker met z'n allen een bandje checken, festivalletje pakken. Ik denk alleen dat we in Juli helaas nog niet van deze ellende af zijn. Al is het maar de mindset van mensen die weer omgezet moet worden om naar een plek met veel mensen toe te komen. Ik denk toch dat er een bepaalde angst blijft hangen de komende maanden, ook als corona in het gunstigste geval al een tijd weg is. Laten we hopen dat we snel weer onze hobby mogen uitvoeren!

 0
Avatar skabuoy
vr 20 mrt 2020 12:19

skabuoy eatsleepraverepeat schreef:
Leuk al die namen, maar vraag mij nog wel af of wij kunnen festivallen, zeker met deze regering. Sowieso zullen er velen failliet gaan, ook de kleine clubs.


Ik kreeg vandaag bericht dat het derde festival waar ik heen wilde niet doorgaat op de geplande datum. Gelukkig zijn ze alledrie verplaatst naar later in het jaar. Op zich wel blij mee, want ik had er met de huidige internationale reisrestricties toch niet heen gekund : 1x in Engeland, 1x in Duitsland, en 1x in België.

Maar, eh... Hoe precies is deze pandemie de schuld van onze regering?

 0
Avatar skabuoy
vr 20 mrt 2020 12:21

skabuoy boelex schreef:
Juist door deze situatie besef ik me dat het toch iets verschrikkelijk moois is. Lekker met z'n allen een bandje checken, festivalletje pakken. Ik denk alleen dat we in Juli helaas nog niet van deze ellende af zijn. ...
... Laten we hopen dat we snel weer onze hobby mogen uitvoeren!


Hear, hear!

 0
geen avatar
vr 20 mrt 2020 20:58

eatsleeprave.. Ik weet nog helemaal niets over mijn buitenlandse concert, wij zijn niet bang, ik houd hoop, weet wel dat je in een stadion hutje mutje zit. Ik hoop op heet weer en dat het verdwijnt voor iedereen. En niet om de festivals maar de volksgezondheid en de ouderen!

 0
geen avatar
vr 20 mrt 2020 21:29

eatsleeprave.. boelex schreef:
Juist door deze situatie besef ik me dat het toch iets verschrikkelijk moois is. Lekker met z'n allen een bandje checken, festivalletje pakken. Ik denk alleen dat we in Juli helaas nog niet van deze ellende af zijn. Al is het maar de mindset van mensen die weer omgezet moet worden om naar een plek met veel mensen toe te komen. Ik denk toch dat er een bepaalde angst blijft hangen de komende maanden, ook als corona in het gunstigste geval al een tijd weg is. Laten we hopen dat we snel weer onze hobby mogen uitvoeren!


Juist de jeugd gaat wel weg, en zeker in Duitsland of UK. Hier gaat het CDA de vergunningen niet meer verlenen hun ultieme natte droom want uitgaan is drugs en verjaardagen zijn drank. Veel festivals gaan failliet en bestaande vergunningen verloren, normaliter worden deze slim doorgegeven of verkocht. Zowel groen links als d'666 als vvd en cda zijn totaal anti feest! De mensen hebben in de toekomst toch vertier nodig om dit drama te verwerken, jong als oud, en sommigen zien verjaardagen niet als vertier.

 0
Avatar deHertog
di 24 mrt 2020 08:55

deHertog Jongens... verheug je nou maar gewoon op de onvermijdelijke: End of Corona Crisis festivals die elk weekend 3-4 gaan opduiken als dit allemaal voorbij is

 0
geen avatar
di 24 mrt 2020 20:30

eatsleeprave.. En als het nu pas in November klaar is...Wordt nu al de zomer....en Grappenhaus is boos maar wel een enorme slapjanus dus schalen ze het nog te rustig in...Ik wil Novemeber gewoon naar een concert toe gaan...Maar goed....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.