Eurovisie Songfestival afgelast vanwege de corona-uitbraak

Eurovisie Songfestival 2020 news_groot
Eurovisie Songfestival afgelast vanwege de corona-uitbraak
Door Kellyvermeer op 18 maart 2020 - 14:39 1 Het Eurovisie Songfestival in mei dit jaar gaat niet door vanwege de uitbraak van het corona-virus. Het evenement zou voor het eerst sinds 1980 weer in Nederland worden gehouden en stond gepland voor 12, 14 en 16 mei in Ahoy Rotterdam. Het is nog onduidelijk wanneer (en of) er een vervangende datum voor deze Nederlandse editie van het Eurovisie Songfestival komt.

De stad Rotterdam heeft zich aangeboden om op een toekomstig moment het Eurovisie Songfestival in te halen. Er is afgelopen maanden over alternatieven nagedacht, bijvoorbeeld de show houden zonder publiek of om het vanuit de verschillende hoofdsteden te streamen. Er is ook over uitstel nagedacht, maar er lijkt nu definitief een streep door het evenement in 2020. Mogelijk dat het Songfestival in 2021 wordt ingehaald.

Jeangu Macrooy zou Nederland vertegenwoordigen met het nummer 'Grow'. Nederland staat als gastland automatisch in de finale van het Songfestival.
Zwarte Cross 2018 news8

MEER DAN 30 NIEUWE NAMEN VOOR ZWARTE CROSS 2020 O.A....De Zwarte Cross zou de Zwarte Cross niet zijn als ze de moed er niet...

Corona virus1

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAMS MET O.A.... Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

REACTIES

geen avatar
wo 18 mrt 2020 16:17

Diebythesword Songs met zoveel clichés zijn tijdloos, die zijn er komend jaar ook nog wel. Iets met muren doorbreken en bruggen bouwen.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.