DJ Afrojack geeft samen met Glennis Grace optreden tijdens finale-show Eurovisie Songfestival

Afrojack
DJ Afrojack geeft samen met Glennis Grace optreden tijdens finale-show Eurovisie...
Door Cartman91 op 09 maart 2020 - 12:40 1 Het is nog twee maanden wachten tot de Eurovisie Songfestival-gekte weer losbarst. Vandaag is aangekondigd dat DJ Afrojack samen met Glennis Grace en andere oud-deelnemers tijdens de finale-show op zaterdag 16 mei een optreden geeft.

In die finaleshow laten de finalisten nog een keer hun kunsten zien, waarna heel Europa en de juryleden kunnen stemmen op hun favoriete deelnemers. Terwijl alle stemmen geteld worden en voordat de uitslagen bekend worden gemaakt zal Nick van der Wall zoals Afrojack werkelijk heet een optreden geven. Het is niet zomaar een DJ-set dat hij zal doen, maar een groots optreden met een groot orkest, een koor en dansgroep. Tussendoor zullen Glennis en andere oud-deelnemers een partij meezingen. Afrojack zal in samenwerking met dit koor en orkest diverse muziekgenres door elkaar heen mixen.

Vorig jaar, toen Israël het Eurovisie Songfestival mocht organiseren gaf Madonna een optreden. Maar dit werd een groot fiasco, gezien de legendarische zangeres behoorlijk vals zong. Hierdoor zag de organisatie van het Eurovisie Songfestival voor dit jaar af van een grote internationale artiest en zocht het dichter bij huis. Afrojack is geboren in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam.

Het Eurovisie Songfestival zal op dinsdag 12 mei (halve finale), donderdag 14 mei (halve finale) en zaterdag 16 mei (finale) gehouden worden in Ahoy Rotterdam. De presentatie is in handen van Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley. Nikkie de Jager (NikkieTutorials) zal op het online-platform de presentatie in handen nemen.


Dragonforce

DOKK'EM OPEN AIR VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN FESTIVALMetalfestival Dokk'em Open Air heeft nieuwe bands toegevoegd aan de...

Corona virus7

CORONA-MAATREGELEN TREFFEN CONCERTEN EN FESTIVALS IN... Dit nieuwsbericht met gevolgen van de uitbraak van het Corona-virus is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.