Le Guess Who? breidt dagprogramma uit

Le Guess Who? 2019 news_groot
Le Guess Who? breidt dagprogramma uit
Door larissapronk op 10 oktober 2019 - 14:11 1 Het festival Le Guess Who? breidt het dagprogramma uit. Festivalbezoekers kunnen zich nu ook overdag vermaken met culturele activiteiten. Zo zal er een driedaagse filmfestival plaats vinden met titels van grensverleggende film- en documentairemakers in samenwerking met Springhaver.

Ook zal er een expositie zijn van onder andere kunstenaars James Merry en Gabrielle Goliath. Dit is in samenwerking met Centraal Museum. Fotograaf Kevin Osepa zal in samenwerking met FOTODOK en Casco Art Institute een expositie geven.

Le Guess Who? is een internationaal festival in Utrecht. Het is gericht op genre-doorbrekende muziek uit de hele wereld. Meer dan 150 artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en werfkelders door Utrecht.

Dit jaar is de 13e editie van Le Guess Who?. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 10 november. Artiesten als COUCOU CHLOE, Caspar Brötzmann Massaker, Bbymutha, Lolina, OSHUN, Mykki Blanco, Sudan Archives en TENGGER zullen er optreden

Kaartjes voor Le Guess Who? bestel je hier.London Calling 2019 news

LONDON CALLING MAAKT BLOKKENSCHEMA BEKENDHet Amsterdamse indoorfestival London Calling, dat twee keer per jaar in...

Crossing Border

CROSSING BORDER COMPLEET MET O.A. VIC WILLEMS, KEVIN... Het Internationaal literatuur- en muziekfestival Crossing Border strijkt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.