Twenty One Pilots, Kings of Leon, Martin Garrix en meer naar Hurricane en Southside 2020

review: Twenty One Pilots - 16/02 - 013 Twenty One Pilots
Twenty One Pilots, Kings of Leon, Martin Garrix en meer naar Hurricane en Southside 2020
Door sjoertb op 17 oktober 2019 - 14:14 1 Vandaag is er een groot deel van het programma van het 3-daagse dubbelfestival Hurricane en Southside onthult. Grote namen als Kings of Leon, SEEED, Martin Garrix en Twenty One Pilots zijn dit jaar van de partij.

Verder zijn ook Bring Me The Horizon, The 1975, The Hives, Kontra K, Sdp, Rin, Von Wegen Lisbeth, Giant Rooks, Kummer, Swiss & Die Andern, Juju, Kitschkrieg, Nura, Ferdinand And Left Boy, While She Sleeps, Aurora, Sofi Tukker, Mine, Lari Luke, Wolf Alice, Blond, Miya Folick en Deichkind aangekondigd.

Hurricane vindt plaats van 19 tot en met 21 juni 2020 in Scheessel te Duitsland. Southside vindt plaats in het zelfde weekend in Neuhausen. Tickets zijn via de websites Hurricane en Southside verkrijgbaar. Voor 189 euro maak je drie dagen festival mee.

Foto: Twenty One Pilots door Erik LuytenRoadburn 2020 news

NIEUWE NAMEN VOOR ROADBURN 2020: O.A. ORANSSI...Vandaag zijn er nieuwe namen onthuld van het festivalprogramma van Roadburn...

Danny Vera

DANNY VERA NAAR HEARTLAND FESTIVAL 2020 IN METROPOOL Voor de zevende keer zal in het poppodium Metropool het Heartland Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.