Das Oktober Metalfest komt met een tweede editie

tom angelripper
Das Oktober Metalfest komt met een tweede editie
Door larissapronk op 21 oktober 2019 - 11:31 1 Das Oktober Metalfest komt met een tweede editie. Op 3 oktober 2020 zal Das Oktober Metalfest opnieuw plaatsvinden in het Klokgebouw in Eindhoven.

De eerste naam die zal optreden bij Das Oktober Metalfest is bekend gemaakt: Onkel Tom. De band van Tom Angelripper, de bassist van Sodom, speelt metalversies van bekende Schlager en beer-songs.

Early Bird tickets kosten €29,-, reguliere tickets €39,- en VIP tickets kosten €119,-. De kaartverkoop start vandaag om 12:00. Tickets voor het festival Das Oktober Metalfest koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Das Oktober Metalfest begint.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefADE Green news

STIENTJE VAN VELDHOVEN PRESENTEERT GREAN DEAL...Afgelopen vrijdag vond tijdens het ADE het zogenoemde ADE Green plaats....

Roadburn 2020 news

NIEUWE NAMEN VOOR ROADBURN 2020: O.A. ORANSSI... Vandaag zijn er nieuwe namen onthuld van het festivalprogramma van Roadburn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.