Red Hot Chili Peppers naar Firenze Rocks 2020

review: Pinkpop 2016 - Vrijdag Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers naar Firenze Rocks 2020
Door larissapronk op 07 november 2019 - 11:36 1 Het festival Firenze Rocks, dat plaatsvindt op 11 en 13 juni 2020 in Florence, maakt vandaag een nieuwe headliner bekend. Red Hot Chili Peppers is de headliner op 13 juni. Eerder werd al bekend dat Green Day de headliner is op 11 juni.

Met de bevestiging van dit optreden lijkt de kans een stuk groter te worden dat de band naar Pinkpop en Rock Werchter zal komt. Pinkpop vindt een week later plaats dan het festival in Florence.

Tickets voor de eerste dag van Firenze Rocks kosten €64,40 en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor de tweede dag kosten €69,- en gaan aankomende woensdag 13 november om 11:00 uur in verkoop. Tickets voor Firenze Rocks 2020 koop je hier.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop voor de tweede dag van Firenze Rocks begint? Stel hier dan een ticket reminder in voor Firenze Rocks op 13 juni.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

NIEUWE NAMEN VOOR NOORDERSLAG O.A. TABITHA, SNELLE...De organisatie van Noorderslag, het showcasefestival voor de Nederlandse...

Iron Maiden1

IRON MAIDEN IN 2020 OP GRASPOP EN BOSPOP-TERREIN Volgend jaar landt Iron Maiden weer in Nederland en België. De Engelse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.