Iron Maiden ook naar Copenhell 2020

Iron Maiden
Iron Maiden ook naar Copenhell 2020
Door op 1Vandaag werd bekend dat Iron Maiden naar Nederland en België komt. In de zomermaanden staan er shows op Graspop Metal Meeting en het Bospop-terrein gepland.

Zojuist is de band ook bevestigd als headliner van Copenhell. Dit is de laatste etappe van de ‘Legacy Of The Beast Tour’. Eerder waren al artiesten als Judas Priest, Mercyful Fate, Disturbed, Korn en Emperor aangekondigd voor het Deense festival.

Tot nu toe heeft de metalband sinds de opening van de 'Legacy Of The Beast Tour’ voor bijna twee miljoen fans in 39 landen over de hele wereld gespeeld. De show zit boordevol hits en favorieten van de fans.

Het festival vindt plaats van 17 t/m 20 juni 2020 in Kopenhagen. Vierdagenkaarten voor Copenhell kosten ongeveer 260 euro. Tickets voor Copenhell 2020 in Kopenhagen koop je via deze link.
Bestel tickets Copenhell 2020
Tickets Copenhell 2020
Copenhell 2020
Das Oktober Metalfest

TANKARD IN 2020 NAAR DAS OKTOBER METALFESTDas Oktober Metalfest maakt vandaag opnieuw een nieuwe naam bekend. Tijdens...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

NIEUWE NAMEN VOOR NOORDERSLAG O.A. TABITHA, SNELLE... De organisatie van Noorderslag, het showcasefestival voor de Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.