Affiche Novarock compleet

Door Anamatronic op 18 maart 2008 - 11:08 1 De affiches van de Belgische zomerfestivals beginnen ook langzaam voller en compleet te raken. Zo maakte de organisatie van Novarock in Kortrijk vandaag bekend dat ook de programmering van hun festival rond is.

Dit jaar zullen ze alles anders aanpakken met een nieuwe locatie en een nieuw concept. Zo is er op vrijdag 25 april de 'Was het nu 70-80-90 fuif?' van Studio Brussel. Op zaterdag 26 april opent de kersverse winnaar van de Humo’s rock rally Steak N 8, het festival. Met Blackbox Revelation en Headphone worden er nog twee Belgische acts aan de lijst toegevoegd. Nailpin, The Tellers, Milk Inc., Liquido -kennen we ze nog?- Tom Helsen, Zornik, Peter van de Veire en Christophe Lambrecht maken de programmering compleet.

Novarock zal dit jaar op 25 en 26 april plaatsvinden in Kortrijk XPO.
Combikaarten voor het festival kosten €25,- en zijn verkrijgbaar via de website van het festival en de bekende Belgische ticketbureaus.


Lowlands Paradise46

NIEUWE NAMEN LOWLANDS (UPDATE!): VOLBEAT + ROISIN...Het gaat nog niet snel, maar beter langzaam dan niet: óók het lijstje met...

Pinkpop logo 200860

PROGRAMMA PINKPOP ROND Met de toevoeging van Amy Macdonald, Eagles Of Death Metal, Blood Red Shoes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.