Nieuwe namen voor Grauzone o.a The Murder Capital en Legowelt

The Murder Capital
Nieuwe namen voor Grauzone o.a The Murder Capital en Legowelt
Door brittcrooswijk op 11 november 2019 - 13:051Grauzone Festival maakt reeds een nieuwe reeks namen bekend. Eerder waren al namen als Shame, Josef van Wissem, Damo Suzuki, Tamaryn aanwezig zijn op het festival.

De nieuwe namen zijn: Thurston Moore Group, Test Department, The Murder Capital, Legowelt, Black Marble, Automa)c, U Bahn, Cabaret Nocturne en Unmoor Kiva.

De zevende editie van Grauzone festival vindt volgend jaar op 7 & 8 februari plaats, het is voor het eerst dat het festival uit twee dagen bestaat. Grauzone is te vinden op verschillende locaties in Den Haag o.a. in Paard, Het Koorenhuis en Het Magazijn. Naast verschillende optredens is er ook een uitgebreide GRAUKUNST tentoonstelling, een filmprogramma, een platenmarkt en ook zullen er verschillende seminars zijn.

Een dagticket voor Grauzone kun je kopen voor €37,50 en een weekendticket kost je €67,50. Tickets voor Grauzone Festival koop je via deze link.Bestel tickets Grauzone 2020
Tickets Grauzone 2020
Grauzone Festival 2020
€ 67,50
Paaspop 2020 news

PAASPOP KOMT MET LAUNCHPARTY IN SCHIJNDELHet duurt nog even voordat Paaspop plaatsvindt in Schijndel. Voor die tijd...

3voor12logo.jpg

3VOOR12 SONG VAN HET JAAR FESTIVAL MAAKT NIEUWE... Zojuist zijn een aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de line-up van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.