3voor12 Song van het Jaar Festival maakt nieuwe namen bekend o.a. Eefje de Visser en Sports Team

Eefje de Visser
3voor12 Song van het Jaar Festival maakt nieuwe namen bekend o.a. Eefje de Visser en...
Door myrthehuisman op 11 november 2019 - 12:16 1 Zojuist zijn een aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de line-up van het 3voor12 Song van het Jaar Festival. Eefje de Visser, Sports Team, The Murder Capital, EUT, Georgia, Gold-band, Rina Mushonga en Sor zijn allemaal aan de line-up toegevoegd. Artiesten waarvan al eerder bekend is gemaakt dat ze bij het festival aanwezig zijn, zijn o.a. WIES, Ares en Mozes and the Firstborn.

Tijdens het festival zijn er verschillende optredens van nationale en internationale artiesten en natuurlijk zal de winnaar van de song van het jaar 2019 bekend worden gemaakt. Ook zal de 3voor12 award 2019 worden uitgereikt, die prijs gaat naar het beste Nederlandse album van 2019.

Het 3voor12 Song van het jaar Festival vindt op 6 december plaats in Tivolivredenburg. Een kaartje voor het festival kost €5 en kan je via deze link bestellen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grauzone logo

NIEUWE NAMEN VOOR GRAUZONE O.A THE MURDER CAPITAL EN...Grauzone Festival maakt reeds een nieuwe reeks namen bekend. Eerder waren al...

Graspop 2020 news

JUDAS PRIEST BEVESTIGT ZICHZELF VOOR GRASPOP (UPDATE) In een Facebook post (zie hieronder) laat Judas Priest weten komende editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.