Judas Priest bevestigt zichzelf voor Graspop (UPDATE)

Judas Priest
Judas Priest bevestigt zichzelf voor Graspop (UPDATE)
Door Cartman91 op 08 november 2019 - 13:24 1 In een Facebook post (zie hieronder) laat Judas Priest weten komende editie op het Belgische Graspop te staan. Onlangs maakte de festivalorganisatie met Iron Maiden de eerste naam voor de 2020 editie bekend.

De komende editie van Graspop is een jubileum editie, want het festival bestaat dan 25 jaar. Dit wordt gevierd met een XL-editie, waar het festival 4 dagen duurt. Het festival vindt plaats van 18 t/m 21 juni in Dessel, waar Iron Maiden op dag 1 al te zien is zal Judas Priest op de een-na-laatste dag spelen.

Tickets voor Graspop gaan op 15 november om 10 uur in de voorverkoop. Ticketprijzen zijn nog niet bekend.

Update: Inmiddels heeft de Graspop-organisatie zelf ook Judas Priest bevestigt. Daarnaast is bekend gemaakt wanneer de voorverkoop van start gaat en dat is al best snel. Op 15 november start om 10 uur de voorverkoop. Nog steeds is er niks bekend over de ticketprijzen.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



3voor12logo.jpg

3VOOR12 SONG VAN HET JAAR FESTIVAL MAAKT NIEUWE...Zojuist zijn een aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de line-up van...

Armin van Buuren

VOLLEDIGE LINE-UP A STATE OF TRANCE BEKEND GEMAAKT A State Of Trance is een rondreizend dance-festijn georganiseerd door DJ...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.