ID&T krijgt meerderheidsbelang in Vunzige Deuntjes

Vunzige Deuntjes news_groot
ID&T krijgt meerderheidsbelang in Vunzige Deuntjes
Door johnnyd op 12 november 2019 - 14:421Dancefeesten-organisator ID&T heeft 60% van de aandelen van VD Events (bekend van Vunzige Deuntjes) van oprichter Stacey Dijkstra overgenomen. Die stapt na 9 jaar uit zijn bedrijf waarvan de dagelijkse leiding nu in handen komt van Arend Wortmann en Thomas Gurney-Champion.

ID&T en Vunzige Deuntjes werkten al langer samen, bijvoorbeeld op het ID&T-festival Mysteryland, waar Vunzige Deuntjes een eigen podium host.

Dijkstra startte in 2011 met Vunzige Deuntjes. Het groeide van een clubavond uit tot een evenementenorganisatie met 10 festivals, 120 clubavonden en meer dan 200.000 bezoekers per jaar. Onder de festivals van VD Events vallen onder meer Vunzige Deuntjes Festival, Parels van de Stad en By The Creek.

ID&T-groep CEO Wouter Tavecchio zegt het urban-segment de laatste jaren explosief te hebben zien groeien in het festivallandschap. "Wij volgen Vunzige Deuntjes al geruime tijd en zijn onder de indruk van het sterke portfolio en de onderscheidende marktpositie die zij in relatief korte tijd in een competitieve festivalmarkt hebben weten te realiseren. Net als ID&T stelt Vunzige Deuntjes concept en kwaliteit voorop om hun doelgroep te voorzien van de beste feesten. We kijken er naar uit om samen het merk de komende jaren verder uit te bouwen.”

Stacey Dijkstra zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: "Ik heb 9 jaar lang met fantastische mensen mogen bouwen aan een kleurrijk nachtleven met meer diversiteit, toegankelijkheid en urban music op festival- en clubgebied. Dat is gelukt, Vunzige Deuntjes heeft zijn stempel op het huidige festivalklimaat en nachtleven gedrukt. Nu ben ik toe aan een nieuwe reis en des te mooier vind ik het om het stokje over te dragen aan de partij die voor mij ooit een inspiratiebron is geweest: ID&T."
disturbed

DISTURBED NAAR GRASPOP, ZEGT DISTURBEDNadat vorige week Judas Priest zichzelf bevestigde voor de 25e editie van...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

87 NIEUWE NAMEN EUROSONIC NOORDERSLAG BEKEND, O.A.... Eurosonic Noorderslag heeft maar liefst 87 nieuwe namen aangekondigd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.