Disturbed naar Graspop, zegt Disturbed

Disturbed 2
Disturbed naar Graspop, zegt Disturbed
Door johnnyd op 12 november 2019 - 15:19 1 Nadat vorige week Judas Priest zichzelf bevestigde voor de 25e editie van Graspop in België, is het vandaag de beurt aan Disturbed. De Amerikaanse metalband voegde het evenement toe op hun Facebook-pagina.

Als we ervan uitgaan dat het bericht klopt (Judas Priest is inmiddels ook door Graspop zelf bevestigd) staat de teller nu op drie namen: Iron Maiden, Judas Priest en Disturbed. Omdat Graspop in 2020 25 jaar bestaat, pakt het festival uit met een extra lange editie die vier dagen duurt: van 18 tot en met 21 juni.Graspop wordt gehouden in Dessel.

Disturbed debuteerde in 2000 met het album 'The Sickness' en is vooral in Amerika immens populair: vijf van de zeven albums die de band uitbracht, behaalden de eerste plaats van de Billboard-lijst. In 2015 scoorde Disturbed een verrassende hit met hun cover van Simon & Garfunkels 'The Sound Of Silence'. Die versie stond vorig jaar op 39 in de Top 2000, maar 13 plekken onder het origineel.

Tickets voor Graspop 2020 gaan komende vrijdag 15 november om 10.00 uur in de voorverkoop. Ticketprijzen zijn nog niet bekend. Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop voor Graspop begint? Stel deze dan hier in.


Korn3

GRASPOP BEVESTIGT 74 NAMEN VOOR 2020-EDITIE, O.A....Nadat Graspop headliner Iron Maiden al bekend maakte en Judas Priest en...

Vunzige Deuntjes news

ID&T KRIJGT MEERDERHEIDSBELANG IN VUNZIGE DEUNTJES Dancefeesten-organisator ID&T heeft 60% van de aandelen van VD Events...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.